2777
2789
عنوان

بابام گفت بخاطر تو ازدواج نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6398 بازدید | 109 پست

اسی خودت باید یه تغییری به خودت بدی

خدا دوستت داشته که همسرت ادم مهربون و زن دوستی هستش

پس نگو خدا منو نمیبینه بلکه میبینه

از تو حرکت از اون برکت

یه حرکتی بزن و چشاتو رو گذشته ببند

گذشته بد خیلیامون داشتیم ولی باید بذاریم بمیریم؟

زندگی جریان داره

ببخشش وگرنه این گریه هات تاوان بدی بهش میدی ... دنیا بی حساب کتاب نیست خدایی هست که برات الان جبران ...

بخشیدمش چون خیلی کارا برام کرده

از نظر مالی خیلی جاها به دادم رسیده ولی مادرمو نمیتونم ببخشم

افسرده از این عشق رسوا میروم 🥀✝️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم باعث آسیب به من شد همسرش زندگی عالی داشت و راضیه روحش رو ببین بهترین کشور هارو میگذشت الانم خو ...

حالا فکر کردی همه زندگیا عالیه

نه عزیزم باز شما از لحاظ مالی تو فشار نبودی الان ازدواج موفق کردی که خیلی ها اینم نصیبشون نمیشه

استفاده کن عزیزم لذت ببر هم تو تحصیل موفقی هم ازدواجت موفقه هم از لحاظ اقتصادی خوبی هم زیبایی اینا نعمته قدر بدون

مگه بابا خداس که اشتباه نکنه اشتباه حرف نزنه ؟بابات تنوع طلبه که تا حالا ازدواج نکرده نه بخاطر بچه اما طرز فکرش مهم نی

تمام این مدت که این اتفاقا برام میوفتاد پدرم ایران نبود و حالی ازم نمیپرسبد پیجش هم پست و استوری که ...

هر کاری میکنی بکن فقط خیانت نکن حالا که یکی اینقدر دوست داره میخوای بهش خیانت کنی

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A

دوستان گلم از همتون تک به تکتون ممنونم

واقعا لطف بزرگی کردین همه تون درست میگین نمیشه منکر حرفاتون شد

همه رو نتونستم پاسخ بدم ولی همه رو خوندم بازم تشکر میکنم

افسرده از این عشق رسوا میروم 🥀✝️