2777
2789
عنوان

شیرم کمه

271 بازدید | 36 پست

بیست وسه روزه زایمان کردم روزای اول شیرم خیلی زیادبودطوری که پدهم میزاشتم باز لباس تشکم کثیف میشدبچم اصلا نمیتونست نوک سینمو بگیره نوک سینم صاف صاف بود بعد بخاطرزردیش نمیتونستم گشنش نگه دارم مجبورشدم شیرخشک بدم  الان شیرم خیلی کمه اصلا یه وعده هم سیرش نمیکنه  فشارمیدم شیرمیاد خیلی کم سینم جوش میاد شیرافزاهم میخورم ماهی مدام میخورم اگه در روز فقط یه بارشیرمو بدم بهش فقط نیم ساعت نگهش میداره.خواهش میکنم  کمکم کنید

الهم العجل الولیک الفرج.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر بابا شیرخشکی بشه من بچم اصلا شیشه نگرفت و نمیگیره نمیدونه چقدر سخته هفت ماهه یه ساعت کسی نگهش نمیداره شیرم زیاد نیس وزنش کمه 

شیرخشک وزن بچه رو بالا میاره خودتم راحت میشی 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏

بده بخوره خودش زياد ميشه وقتي بچه ميخوره

سعي من شير خشك ندي يا فقط شب بدي كه سير بخوابه

عادت ميكنه ديگه سينتو نميگيره ها

آب ميوه زياد بخور چايي كم رنگ زياد بخور شيرت زياد ميشه

كره و كله پاچه و ماهيچه بخور

شيويد پلو بخور

ته ديگ برنج كه درست ميكني شيويد بريز كه شما بخوري اگه بقيه اعضاي خانواده دوست دارن برنج سفيد بخورن

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

مایعات زیادبخورچای رازیانه دم کن بخور.اب .فندق.و همینطور انگور عالیه برا شیرخیلی زیاد میکنه.انجیر هم داشتی خیسکن بخور.اینا امتحان شدن

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
شادونه،،،،،،بادوم،،،،،و دلستر شیر رو زیاد میکننننن

دلستر چای خرما چاق شدم ازبس تغذیه میکنم خودمو ولی اتفاقی نمیافته باراول خوب شیر براش میره اندازه دوازده تا قورت میخوره بعد دیگه براش نمیره سینم هم سبک میشه شیرافزامیخورم یه کوچلو بهترشده یعنی یه کم جوش میاد سینم

الهم العجل الولیک الفرج.
بهتر بابا شیرخشکی بشه من بچم اصلا شیشه نگرفت و نمیگیره نمیدونه چقدر سخته هفت ماهه یه ساعت کسی نگهش ن ...

درکت میکنم.پسر منم شیشه و  پستونک نگرفت.یعنی 6ماهه که من اسیرم.خیلی خوبه بچه شیشه بگیره

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞
دلستر چای خرما چاق شدم ازبس تغذیه میکنم خودمو ولی اتفاقی نمیافته باراول خوب شیر براش میره اندازه دوا ...

چای وخرمارو نشنیدم،من خودم شیر میدم،دلستر که میخورم شیرم زیاد میشه،بادومم خیلی خوبه،اگر دیدی درست نشد برو داروخونه قرص رازیانه بخر و بخور

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
اگه بچه ت شیرتو نخورد بازم خودت بدوش. اگه از اول شیرتو دوشیده بودی کم نمیشد. سر سینت صافه برای همی ...

تو بیمارستان که بودم بچم بستری بود برا زردی میدوشیدم بعد که زردیش اومد یازده اوردیمش خونه بعد سه چهار روز باز زردیش تغییرنکرد دکتر گفت بیست چهارساعت شیر خودت نده براهمین کم شد شیرم

الهم العجل الولیک الفرج.