2777
2789
عنوان

شیرم کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 36 پست

والا انگور تازه رو به هرکس گفتن خورده بلافاصله شیر اورده.انجیر هم بریز تو اب بجوشون هم انجیر هم ابشو بخور.این دوتارو دوروز امتحات کن جواب میگیری

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شادونه،،،،،،بادوم،،،،،و دلستر شیر رو زیاد میکننننن

شادونه نفخ  نداره بچه اذیت  نمیشه

خدایا  خیلی  ممنونم که همیشه هوامو داری  خدایا زندگیمو به خودت سپردم ممیشه یه پول قلمبه بفرستی برامون که خونه بخریم  جایزه ای چیزی با خوشحالی به دست بیاریم و خرجش کنیم  یه خونه150 متری  دوتا اتاقخخواب اشپزخونه شیک دلباز روشن
درکت میکنم.پسر منم شیشه و  پستونک نگرفت.یعنی 6ماهه که من اسیرم.خیلی خوبه بچه شیشه بگیره

پنج شش روز اسهال شده دارم میمیرم هر کار بگی کردم خوب نمیشه پاهاش سوخته دکترم بردم پماد میزنم خوب نمیشه دعا کن به بستری نرسه 😢😢

همش الکی میگن شیر مادر بابا اگه خوب بود این چند روز باید خوب میشد هیچ تاثیری نداره 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
پنج شش روز اسهال شده دارم میمیرم هر کار بگی کردم خوب نمیشه پاهاش سوخته دکترم بردم پماد میزنم خوب نمی ...

پسر منم اسهال شدید شده،من همه جور پماد زدم خوب نشد ناچارن. ان ان زدم خوب شد

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞
پسر منم اسهال شدید شده،من همه جور پماد زدم خوب نشد ناچارن. ان ان زدم خوب شد

دندون درآورد 

میگن مال دندوناشه 

اسهالش با چی خوب شد؟

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
من قطره شو میخورم فرق میکنه؟

نمیدونم والاا،من تو سایت دیدم همه میگفتن کپسول خوبه خریدم

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞
دندون درآورد  میگن مال دندوناشه  اسهالش با چی خوب شد؟

پسر من تب خیلی کم و اسهال داشت همه گفتن بخاطر دندوناشه،تا ی روز تبش رفت بالا و استفراغ کرد بردم دکتر گفت کلیه هاش عفونت کرده.دارو هاشو که خورد اسهالش خیلی بدتر شد باز بردم دکتر گفت از داروهاشه.الان که تموم شده داروهاش اسهالشم خوب شده

درکت میکنم.پسر منم شیشه و  پستونک نگرفت.یعنی 6ماهه که من اسیرم.خیلی خوبه بچه شیشه بگیره

بچه من خیلی قشنگ شیشه میگیره.

کسیو ندارم نگهش داره خواهر،ای بابا

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
بچه من خیلی قشنگ شیشه میگیره. کسیو ندارم نگهش داره خواهر،ای بابا

برا خودتم خوبه خب.پسر من تو بیداری شیر نمیخوره،بخاطر همین زندانی شدم تو خونه.اگه شیشه میگرفت حداقل بیرون میتونستم برم