2777
2789
عنوان

شیرم کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 36 پست
پسر منم اسهال شدید شده،من همه جور پماد زدم خوب نشد ناچارن. ان ان زدم خوب شد

مگه ان ان بده که میگی ناچارن

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
مگه ان ان بده که میگی ناچارن

میگن کورتن داره،ولی مجبور شدم زدم.ی روزه خوبش کرد

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن کورتن داره،ولی مجبور شدم زدم.ی روزه خوبش کرد

.ای ینی بده من همش ان ان میزنم،

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
.ای ینی بده من همش ان ان میزنم،

اره بده.تا میتونی نزن.منم چند روز جلوی خودمو گرفتم.تا بچم دیگه به گریه افتاد مجبور شدم بزنم.من پماد فیروز و وازلین میزنم همیشه

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞
دلستر چای خرما چاق شدم ازبس تغذیه میکنم خودمو ولی اتفاقی نمیافته باراول خوب شیر براش میره اندازه دوا ...

فک میکنی الانم شبرت زیاده،فقط عادتش نده به شیر خشک تا سینت بیشتر بخوره،گشنه نیست احتمالا دلدرده،شید من اصلا تو دوسال جوش، نکرد،اصلا هم شیر خشک نمیدادم

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  

عزیزم شما شیرت زیاد شد؟ منم الان دقیقا شرایطم مثل شماست تا ۳ روز شیر نداشتم مجبور شدم شیر خشک دادم سینه مم نمیتونه بگیره بعدش زردی گرفت دکتر گفت شیر خشک رو قطع نکن شیرم زیاد بود ولی چون نخورد کم شد الانم یکم با رابط میخوره ولی میدونم شیرم خیلی کمه میدوشم به زور ۱۵ قطره میشه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙