2777
2789

خونه ی یکی مهمان بودیم،من و پدرم و عمه م و خانواده ی صاحب خونه بودیم،من نشسته بودم پیش عمه م،صاحب خونه با سینی چای اومد،جلو همه چای گرفت به من که رسید از جلوم رد شد و به نفر بعدی که کنار من نشسته بود چای گرفت،اگر اشتباه نکنم ۵ یا ۶ سالم بود،یه کم منتظر موندم فکر کردم الان جلوی منم چای میگیره ولی نگرفت،خیلی احساس بی ارزشی کردم و خیلی آروم و بی صدا فقط از چشمام اشک بود که میریخت،عمه م که انگار فهمید من برای چی گریه میکنم چایی خودشو گذاشت جلوی من و گفت بیا این چایی رو تو بخور،چایی دوست داری؟عمه م فکر کرده بود لابد من چایی دوست دارم و واسه همین گریه کردم،ولی گریه ی من واسه چایی نبود،واسه حس بی ارزشی ای بود که تجربه کردم،احساس میکردم تو اون جمع یه موجود بی ارزشم که وجودم واسه هیچکسی هیچ اهمیتی نداره،خانوما خواهش میکنم موقع پذیرایی و مواقع دیگه حواستون به بچه ها هم باشه،شما فکر میکنید که بچه نمیفهمه،اتفاقا بچه خیلی هم خوب میفهمه و درک میکنه اینجور چیزا رو،نه فقط موقع پذیرایی،تو خیلی از موارد دیگه هم حواستون به چه ها باشه،مثلا اگه دو تا بچه کوچیک دارن باهم بازی میکنن که یکیشون خیلی بانمکتر یا خوشگلتره و توجه شما رو به خودش جلب میکنه و میرید سمتش و قربون صدقه ش میرید و ناز و نوازشش میکنید این محبتو به اون بچه ی دیگه ای که پیششه و داره باهاش بازی میکنه هم بکنید،مثلا اگه اون بچه ای که دوست داریدو میبوسید اون یکی بچه رو هم ببوسید

من بچه ندارم ولی خیلی اهل رفت و امددهستیم . چای یا میوه یا هر چیزی که برای پذیرایی بیارم اول از همه به بچه ها میگیرم . یعنی پیرمرد ۷۰ ساله نشسته باشه میگیرم اول بچه برداره بعد به اون میگیرم

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا جلو مادر بچه میگیرن میگند اگر خواست برا بچه اش برمیداره چون ممکنه بریز رو خودش

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

همیشه مامانم

میره برای بچهای مهمون فنجون کوچولو میاره

چنگال کوچک

هعی دنبالش میره

من اول ها سرزنش میکردم که بابا مادر من مگه بیکاری ولکن

میریزه رو زمین خواست خودش بیاد بگه

بعدها بزرگتر شدم و متوجه شدم که بچها همه چی به ذهن میسپارند و خیلی براشون پررنگ تر این حرف هاست و این احترام های کوچولو چقدر براشون اهمیت داره خاطره بهتری براشون خلق میشه و میزبان همیشه براشون یه آدم حسابی میمونه...

آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍

به بچه ها بها بدید

شخصیتشون رو تکریم کنید

حسابشون کنید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه هاچایی نمیخورن 99 درصد شما هم بچه بودی زیادی واسه خودت بزرگش کردی

بحث تعارف است بحث حساب کردن است

بحث تکریم شخصیت شون هست

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه هاچایی نمیخورن 99 درصد شما هم بچه بودی زیادی واسه خودت بزرگش کردی

ما حتی اگه بدونیم مهمونمون فلان چیزو نمیخوره بازم بهش تعارف میکنیم که خودش بگه نمیخورم و برنداره،بچه هم مثل بزرگسالا برای خودش شخصیت داره غرور داره و دلش میخواد که براش ارزش قائل بشن