2777
2789
عنوان

یکی به من بگه چیکار کنم 😟😟

87 بازدید | 9 پست

از دست مادر شوهرم

بابا ملت ، مادرشوهر دارن که حوصله ی خودشم نداره

بعد مادر شوهر من ،، هفته ای دوبار زنگ میزنم به موبایلم

اصلا بهش زنگ نمیزنما.

اما اون هی زنگ مییزنه

خسته شدم از دستششششششش

وااااای تو رو خدا اینقدر مزاحم عروس نباشید ...

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواد احوالت رو بپرسه

الان زنگ بزنه چی از شما کم میشه ؟

مگر اینکه صبح زود یا ظهرها تایم خوابتون تماس بگیره

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

میخواد احوالت رو بپرسهالان زنگ بزنه چی از شما کم میشه ؟مگر اینکه صبح زود یا ظهرها تایم خوابتون تماس ...

خسته کننده میشه

بابا ماهی یک بار زنگ بزن

عهههههههه

خسته کننده میشه بابا ماهی یک بار زنگ بزن عهههههههه

برا نهایتا ده دقیقه صحبت میگی خسته کننده ؟

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

میگم وقتی مدام هی زنگ میزنه بدهههههه

چیش بده ؟

وقتی زنگ میزنه تو صحبت هاش بهت توهین یا بی احترامی میکنه ؟دخالت میکنه ؟تیکه میندازه ؟

اگه جواب اینا اره هس حق داری وگرنه

مادر خودتم هر روز زنگ میزد همینجوری میگفتی که خسته کننده اس ؛ باید ماهی یکبار زنگ بزنه؟

چیش بده ؟وقتی زنگ میزنه تو صحبت هاش بهت توهین یا بی احترامی میکنه ؟دخالت میکنه ؟تیکه میندازه ؟اگه جو ...

مادر شوهر هیچوقت مادر آدم نمیشه

پس اساسا این مقایسه اشتباهه

مادر شوهر هیچوقت مادر آدم نمیشه پس اساسا این مقایسه اشتباهه

مادر آدم نمیشه

ولی یه موجود عجیب غریب و ترسناکم نیست که نسبت بهش گارد داشته باشیم یا بخوایم بدون دلیل منطقی،بهانه بگیریم از رفتاراش