2777
2789
عنوان

رفتار همسر

494 بازدید | 25 پست

پسرم سه سالشه

دیشب سیر ترشی گفت بده

همیشه میخوره و خیلی دوست داره

بش دادم یهو سرفه کرد

من فکر کردم سیر پریده تو گلوش

نگو که برنج بوده ولی خب بهر حال من خیلی ترسیذم و از خودمم ناراحت شدم که چرا بش دادم سیر رو و تیکه کوچیکش نکرده بودم

دوباره که یادش افتادم به همسرم گفتم وای چه کار اشتباهی کردیم و دوباره کلی استرس گرفتم و حتی گریه م گرفت بعد همسرم میگه که عزیزم چرا استرس داری برنج پرید تو گلوش بعدشم خدا حافظ بچه هاست و تو اصلا عددی نیستی که بخوای نگران بچه باشی و فکر کنی که تو مواظبشی

انقد از این حرفش ناراحت شدم

حتی نیومد بغلم کنه تو این شرایط ناراحت کننده

شما بودید چه واکنشی نشون میدادید

🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر احساس مادرانه و لطیفی زنانه ای که ما خانمها داریم هست شما حالت بد شده انتظار داشتی همسرتم مثل خودت باش ولی مردا مثل خانوما نیستن از اون حرفشم ناراحت نشو بزار رو حساب اعتقاداتش و اینکه مردا مثل خانوما احساساتی نیستن

مثلا خواسته شماروتسکین بده ولی اونطور احساسی که شما میخواستی نتوسته

منم پسر۶سالم جراحی سختی داشت پشت اتاق عمل بهم گفت همونی که داده هروقت بخواد خودشم می بره وای انگار آبجوش ریختن سرم،من اون لحظه نیاز به دلداری داشتم نه منطق و عقل. وگرنه خودمم آدم معتقدی هستم