چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 33171 عنوان یکی به من بگه چیکار کنم 😟😟 87 بازدید | 9 پست از دست مادر شوهرم بابا ملت ، مادرشوهر دارن که حوصله ی خودشم نداره بعد مادر شوهر من ،، هفته ای دوبار زنگ میزنم به موبایلم اصلا بهش زنگ نمیزنما. اما اون هی زنگ مییزنه خسته شدم از دستششششششش وااااای تو رو خدا اینقدر مزاحم عروس نباشید ... بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️ امروز | 18:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 33171 بی لیاقت درست حرف بزن بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
رنگین_کمون_83 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 5826 میخواد احوالت رو بپرسهالان زنگ بزنه چی از شما کم میشه ؟مگر اینکه صبح زود یا ظهرها تایم خوابتون تماس بگیره آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃 لطفا امضامو کپی نکنید🌹. درخواست دوستی نمی پذیرم🌺
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 33171 میخواد احوالت رو بپرسهالان زنگ بزنه چی از شما کم میشه ؟مگر اینکه صبح زود یا ظهرها تایم خوابتون تماس ... خسته کننده میشه بابا ماهی یک بار زنگ بزن عهههههههه بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
رنگین_کمون_83 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 5826 خسته کننده میشه بابا ماهی یک بار زنگ بزن عهههههههه برا نهایتا ده دقیقه صحبت میگی خسته کننده ؟ آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃 لطفا امضامو کپی نکنید🌹. درخواست دوستی نمی پذیرم🌺
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 33171 برا نهایتا ده دقیقه صحبت میگی خسته کننده ؟ میگم وقتی مدام هی زنگ میزنه بدهههههه بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
رنگین_کمون_83 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 5826 میگم وقتی مدام هی زنگ میزنه بدهههههه چیش بده ؟وقتی زنگ میزنه تو صحبت هاش بهت توهین یا بی احترامی میکنه ؟دخالت میکنه ؟تیکه میندازه ؟اگه جواب اینا اره هس حق داری وگرنهمادر خودتم هر روز زنگ میزد همینجوری میگفتی که خسته کننده اس ؛ باید ماهی یکبار زنگ بزنه؟ آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃 لطفا امضامو کپی نکنید🌹. درخواست دوستی نمی پذیرم🌺
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 33171 چیش بده ؟وقتی زنگ میزنه تو صحبت هاش بهت توهین یا بی احترامی میکنه ؟دخالت میکنه ؟تیکه میندازه ؟اگه جو ... مادر شوهر هیچوقت مادر آدم نمیشه پس اساسا این مقایسه اشتباهه بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
رنگین_کمون_83 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 5826 مادر شوهر هیچوقت مادر آدم نمیشه پس اساسا این مقایسه اشتباهه مادر آدم نمیشه ولی یه موجود عجیب غریب و ترسناکم نیست که نسبت بهش گارد داشته باشیم یا بخوایم بدون دلیل منطقی،بهانه بگیریم از رفتاراش آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃 لطفا امضامو کپی نکنید🌹. درخواست دوستی نمی پذیرم🌺