2777
2789

اگر دکتر بهت داده استفاده کن

من پسرم بیمارستان بستری بود حدود پنج واحد بهش زدن

البته من اجازه نمیدادم میترسیدم عوارض داشته باشه ولی چند تا دکتر توجیحم کردن و تزریق کردن

الان حدود ۶ ساله هیچ مشکلی نداشته نگران نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دکتر بهت داده استفاده کن من پسرم بیمارستان بستری بود حدود پنج واحد بهش زدن البته من اجازه نمیداد ...

من شش ماه پیش هشت تا توی یه هفته زدم 🥲

از وقتی که زدم جوش میزنم و استرسم بالا رفته و تغییرات خلقی داشتم

اگر دکتر بهت داده استفاده کن من پسرم بیمارستان بستری بود حدود پنج واحد بهش زدن البته من اجازه نمیداد ...

پنج واحد یعنی پنج تا امپول؟

چه نوع امپول کورتونی بوده اسمش چی بوده؟

عوارضش کوتاه مدته ، من قرصش را میخوردم قندم را بشدت برد بالا جوری ک فکر کردم دیابت دارم .خیلی هم تپل شدم ولی بعد ک استفاده نکردم خوب شد .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عوارضش کوتاه مدته ، من قرصش را میخوردم قندم را بشدت برد بالا جوری ک فکر کردم دیابت دارم .خیلی هم تپل ...

اها که اینطور گلم

جوش که از عوارضشه بعد چندماه میره گلم؟

من خرداد ماه هشت تا امپول کورتون زدم و بعد چندروز صورتم شروع کرد به جوش زدن و تا الان جوش میزنم🥲

زدم گلم خرداد ماه هشت تا زدم از اونموقع تا الان جوش میزنم شش ماهه الان پس کی میرن جوشا؟؟ قبلش پو ...

نه دیگه عوارض اون نیست ک

اون کورتون دیگه از بدنت خارج شده

ی دلیل دیگه داره

حالا یا کبد یا هورمونی اینا

اها که اینطور گلمجوش که از عوارضشه بعد چندماه میره گلم؟من خرداد ماه هشت تا امپول کورتون زدم و بعد چن ...

خوب میشه این مدت سعی کن شیرینی و چربی کمتر بخوری و خاکشیر ناشتا با اب ولرم بخور تا خوب بشه ....نترس عزیزم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خوب میشه این مدت سعی کن شیرینی و چربی کمتر بخوری و خاکشیر ناشتا با اب ولرم بخور تا خوب بشه ....نترس ...

اصلا شیرینی و چربی نمیخورم بخورمم در حد کم الان چندماهه اصلا نه کیک میخورم نه فسنجون چون چربه هیچی

خاکشییر هم خوردم حدودا ۱۵ روز اما خوب نشد😭

عوارضش کوتاه مدته ، من قرصش را میخوردم قندم را بشدت برد بالا جوری ک فکر کردم دیابت دارم .خیلی هم تپل ...

منم وقتی که زدم تا چندروز هر یه ربع دستشویی میرفتم خیلی ادرار میکردم قند منم بالا رفته بود😓