2777
2789
عنوان

به زندگی یکی از کاربرا حسودیم میشه

2430 بازدید | 166 پست

با خودم میگم چرا خدای من و اون یکی نیست

شوهر خوبش که عاشقشه دیوونه شه دوستش داره

شرایط مالی پدرش که خوب بوده و شرایط مالی شوهرش که بهترم هست

از کارش

تحصیلش

از اینکه یه بار تاپیک زده بود وای تو پریودی بهم میریزم باید برم تراپیست ( واقعا دغدغه اش برام عجیب بود)

دندونم فلان شده انقدر خرجش کردم

انقدر ماهانه خرج پوستمه

مادرش که پایه ست

خانوادش روشنفکرن

دوستش دارن

براش همه چی فراهم میکنن

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی اینجا بیشتر کاربرا فیکن

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

اینجا زر زیاد میزنن تو باور نکن مثلا میبینی طرف میگه ناهار بمب برگر خاویار داشتیم حالا داره نون و رب میخوره

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍