2777
2789
عنوان

به زندگی یکی از کاربرا حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2484 بازدید | 166 پست

نمیدونم کی و میگی؟ ولی عزیزم اولا از کجا میدونی کی پشت اون کاربری نشسته و چقدر حرفایی که میزنه راسته؟؟؟ بعدم برفرض که راست باشه، همه ی ما میدونیم تو این دنیا عدالتی وجود نداره و نخواهد داشت. همیشه آدمهایی بالاتر، پولدارتر، موفق تر وجود دارن. ما فقط باید شرایطی که داریم و بپذیریم، و برای بهتر شدنش تلاش کنیم. اگه تمرکزمون و بذاریم روی حسرت خوردن یا خدایی نکرده حسادت کردن، عقبتر می مونیم و درجا میزنیم.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فامیل یا دوستی که از نزدیک میبینیش و نمیتونی واقعیت زندگیش و بفهمی

اینحا که هرکی هرطور دلش میخواد فقط حرف میزنه و روایت میکنه

جدی نگیر عزیزم

تو واقعیت زندگی خواهرت م نمیدونی چیه

وای به اینجا

آخه کاربریش فیک نیست

منم فیک نیستم ولی همیشه حتی نزدیکا هیچ وقت دوست ندارم سخنی های زندگیمو بگم حتی مشکلی باشه شوهرم ندونه نمیگم همه بهمحسودی میکنن فکر میکنن خوشبخترینم چ مشکلی ندارم

نه فیک نیس

به کی حسودیت میشه

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی 💖 😇. و حسابدارم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

کیی ؟ کنجکاو شدم

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

اصلا حرفای بعضی کاربرا رو باور نکن میان اینجا آرزوهاشونو تعریف میکنن

اونایی هم که از تلخی و بدبختیشون حرف میزننم باور نکن نمیخوان تو چس باشن

تا میتونی تمرکزتو رو زندگیت بزار یه روز خوب میاد

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم