2777
2789
عنوان

زن بابای حسوووود

526 بازدید | 75 پست

خودم چوب و ریل دادم داداشم برا دخترم ی کمد ساخت زن بابام دیدش از حسودی داشت سکته میکرد گفت بدش بمن اونم گفت مال رها هست خودش وسیله داده ولی اون و بابام زور شدن بردنش لباساشو چیده توش گفتن پولشو میدیم برا اون درست کن ولی کلا بیخیال شدن منم دیدمش تواتاقش پر لباسش کرد اصلا ب خودشون نیاوردن حد اقل بگن مال تو بوده ما برداشتیم الان میخوام سکته کنم بخدا لباسا دخترم یو ی سبد شکستن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بودم خودشو کمدو لباسارو باهم آتیش میزدم

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

چقد عوضیه زن بابات

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
منم دوروزه میخوام سکته کنم نمیتونم گذشتش کنم چرا باید بگذرم از حق خودم. بابامم سکوت کرده هیچی نمیگه ...

برو بگو ممنون ک تستش کردی ظاهرا ک خوبه بردارش بیا

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

چقد عوضیه زن بابات

عوض اینکه برا دخترم کمد بخرن. منم میخوام سکته کنم دیروز لباساشو چیده بود توش ب رو خودش هم نیاورد دخترم اروم گفت وای چقدر قشنگه کاشکی مال من بود داداشم میگه هیچی نگو ولخوری پیش میاد