2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت بچه دار نمی‌شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2599 بازدید | 118 پست
میگم بهت تو هر قضیه ای نمیشه یکطرفه به قاضی رفت دوطرف مقصرن تو قضیه اهورا هم اون مرد حیوون وبیشرف وه ...

عزیزم نامزد/همسر مادرش بود و اینکه اون موقع افکار عمومی این رو نمیگفت اتفاقه بیشتر از اون بیشرف مادر اهورا فحش و نفرین گرفت حالا موقعیت تغییر کرده انگار مردم هم رنگ عوض کردن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم حرفتون جالب بود کاش به دادگاه های کشور ارائه میدادید تا حق حضانت رو تغییر بدنو همون روانشناسی ...

عزیزم مادر شدن ی انتخاب بوده برای زندگیت و تو خودت رو آماده ی این وظیفه ی سنگین دونستی، همینطور پدر بودن، پدری ک بچش رو ول میکنه صد درصد ک ن جای بخشش داره ن جای توجیح مادر هم همینطور، من حرفم اینت ک برای بچه نبود مادر زخم عمیق تری هست، و راجع ب طلاق هم تا هفت سالگی حضانت با مادر هست بعدش ب پدر اگه صلاحیت داشته باشه، دختر بعد از 9سالگی پسر بعد از 15سالگی تصمیم خودشونه، باز هم من به شخصه اگه بزرگترین مشکل رو با همسرم داشته باشم بغیر اینکه بودنش ب بچه هام آسیب بزنه، موندن رو ب خاطر بچه هام ترجیح میدم چون من وظیفم در قبال بچم هست

عزیزم مادر شدن ی انتخاب بوده برای زندگیت و تو خودت رو آماده ی این وظیفه ی سنگین دونستی، همینطور پدر ...

شما مختاری مسئولیتت رو طوری که دوست داری انجام بدی ولی هجوم بی منطق و بی توضیحی که این زیر به استارتر که واضحا حال روحی خوبی نداره آورده شده خیلی عجیب و هماهنگ به نظر میاد و مادر هم حق داره صرفا بخاطر بچه تو زندگی ای نمون که زخمش رو خودش بخوره

وقتی تو فکر مرگی یعنی دیگه همه چیز واست تمومه

حالا که اینجوریه بمون و تحمل کن واسه بچت خودتو عذاب بده ولی اونو تنها نزار چون خودت به دنیا اوردیش

یه صلوات بفرستید برام لایک کنید منم بفرستم براتون 🌱🤍

عزیزم یک طرفه به قاضی نمی رم ولی اینا هی ازدواج ازدواج می کنن بعد از این که ازدواج کردن و بچه دار ش ...

شما میدونستی من هی شوهر شوهر کردم من اگ فرار بود برم خیلی سال پیش باید میرفتم الانم موندم فقط بخاطر بچه هام ک ازآدمایی مثل تو حرف نشنون یه بچه ی ۱۴ ساله ک به زور و بدون عشق و علاقه با مخالفت ۵ سال با زور کتک و دعوا شوهر میدن من اصلا نمیدونستم شوهر چیه ک بخوام شوهر شوهر کنم اینکه مادر خوبی نیستم حرف حقه اینکه باید بمیرم حقه اینکه لیاقتشونو ندارم حقه لیاقت زندگی ندارم حقمه ولی اینکه بگی شوهر شوهر کردم کجا دیدی ک من شوهر شوهر کرده باشم

مشکل چیه عزیزم چرا میخوای بری من خودم مادرم و بچه مو ازم گرفتن پس میدونم دوری از بچه چه عذاب دردناکیه

لطفاً اگر اذیت نمیشی بگو

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

شما مختاری مسئولیتت رو طوری که دوست داری انجام بدی ولی هجوم بی منطق و بی توضیحی که این زیر به استارت ...

ن عزیزم من اصلا ن قضاوت کردم ایشون رو ن هجوم بردم، ولی خب استارتر سربسته یک حرفی زدن در مورد ترک بچه هاشون، اینکه خودشون از این موضوع ناراحته خب مسلما مشخصه ک چقد در شرایط دردناکی هستن وگرنه هیچ مادر خوبی بدون دلیل بچشو ترک نمیکنه، ولی اون دلیل خیلییییی باید بزرگ باشه ک آدم هنچین تصمیمی بگیره و فک کنه این موضوع ب صلاح خود بچه هم هست، این حرف زن ستیزی نیست عزیزم نمیشه ما چون زن هستیم دیگه کار اشتباه هم رو هم پوشش بدیم، الان طرف صحبت ما مادر بچه هست و ن پدر مطمئنا اگه پدری بیاد و همچین حرفی بزنه صد ها برابر بدتر جوابش داده میشه

بچه با خواست خودش به این دنیا نیومدهالان خسته ای و این حرفارو میزنی.به خودت استراحت بوده

ممنون از حرفاتون حرفاتون و گریه ارومم میکنه نوشتم ک سبک شم مرسی از دوستانی ک بدون قضاوت و زخم زبان با حرفاشون آرومم کردن

ن عزیزم من اصلا ن قضاوت کردم ایشون رو ن هجوم بردم، ولی خب استارتر سربسته یک حرفی زدن در مورد ترک بچه ...

تو نی نی سایت که ما صد برابر بدتر رو ندیدیم با چشم خودم دو تا تاپیک دیدم راجع به خیانت که به خانم میگفتن بخاطر بچه ببخش ولی تو تاپیک دوم از قتل زن بخاطر خیانت دفاع میکردن و میگفتن مرگ حقش بوده

و اینجا اصلا چیزی توضیح داده نشده که ما بخوایم پوشش بدیم و حتی اگه باشه هم کاربر هایی هستن که با تمام توان بخوان استارتر رو توی چهارچوب جامعه قرار بدن

بحث اینه که این زیر با این حال استارتر جای خالی کردن عقده های خودشون نبود

تو نی نی سایت که ما صد برابر بدتر رو ندیدیم با چشم خودم دو تا تاپیک دیدم راجع به خیانت که به خانم می ...

عزیزم بیخیال حتی عادت دارن میرن تاپیک های قبلی رو چک میکنن ک. بیشتر نمک رو زخم باشن