2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت بچه دار نمی‌شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2454 بازدید | 115 پست
من قبلا شما رو دیدم و تا جایی که یادمه تو تاپیک ها مخالف سقط بودی چجوری الان برای ملامت اسی سقط شده ...

عزیزم شما متاهلی و بچه داری؟؟

فک نکنم چون این موضوع رو درک نمیکنی تا موقعی ک مادر نشدی، بیین مگه الان من ی مادرم دیگه خودم رو فراموش کردم؟ درسته من اولویت تمام زندگیم بچه هام هستن بعد مسائل دیگه و فک میکنم یک زن و شوهر یا تصمیم ب بچه اوردن نکنن یا اگه بچه میارن باید مسئولیت تمام و کمالشو بپذیرن، برعکس حرفتون اون مال قبلا بود ک همینطوری بچه پس مینداختن و مراقبت خیلی زیادی نداشتن، الان وقای تصمیم ب بچه دار شدن میکنید باید بفهمی چ مسئولیت سنگینی قبول کردی، این از خود گذشتگی و اینا همه ب شخصیت طرف بستگی داره

عزیزم بیخیال حتی عادت دارن میرن تاپیک های قبلی رو چک میکنن ک. بیشتر نمک رو زخم باشن

واقعا برات ناراحت شدم به خصوص با وجود این افراد زیر کامنت ها ولی بدون شما وقتی مادر خوبی هستی که برای خودت هم بجنگی

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شما متاهلی و بچه داری؟؟ فک نکنم چون این موضوع رو درک نمیکنی تا موقعی ک مادر نشدی، بیین مگه الا ...

دلارام عزیز شما حتی نتونستی در جواب ریپلایی که روی خودت زده شد و کاملا واضح جوابت رو دادم چیزی پیدا کنی پس ترجیح دادی بری سراغ ریپلایم روی یک کاربر معلوم الحال که فکر کنم هر کس دیده باشدش موضعش تو تاپیک ها رو میشناسه

امیدوارم حداقل تو تصمیم هات صادق و خلاق تر باشی🍓

واقعا برات ناراحت شدم به خصوص با وجود این افراد زیر کامنت ها ولی بدون شما وقتی مادر خوبی هستی که برا ...

قربونت برم 🥺 من زیاد از مشکلاتم اینجا حرف نمیزنم چون روحیه م به شدت حساسه حتی کوچیکترین حرف هم ممکنه مدت ها فکرمو خراب کنه ولی امروز میخواستم تاپیک بزنم ک همین حرفای سرزنش بارو بشنوم و تصمیمم رو عملی کنم ولی یادم افتاد باید انقد شجاع باشم بخاطر بچه هام چون هنوز نمیتونن از خودشون دفاع کنن هنوز بچه هام کلی راه دارن برا تنها گذاشتنشون کی امادشون کنه برای مدرسه کی براشون ناهار. و خوراکی بذاره کی منتظر اومدنشون منتظر بمونه

قربونت برم 🥺 من زیاد از مشکلاتم اینجا حرف نمیزنم چون روحیه م به شدت حساسه حتی کوچیکترین حرف هم ممکن ...

خوشحالم که ار نظر ذهنی آرومی و برای بچه هات ارزش قائلی ولی لطفا نه تنها بخاطر بچه ها اول برای خودت بجنگ چون هر انسانی لایق زندگی خوبه 🍓

روزهای خوبی با بچه هات داشته باشی

شما میدونستی من هی شوهر شوهر کردم من اگ فرار بود برم خیلی سال پیش باید میرفتم الانم موندم فقط بخاطر ...

بله متاسفانه وقتی عدهای تبلیغ ازدواج سن پایین می کنن نتیجه ش بعد مشخص می شه

خیلی خنده داره که حتی از مرگ یک بچه هم استفاده میکنید برای ملامت مادر ها مقصر این اتفاق پدری هست که ...

خیلی خنده داره که فکر میکنید در هر شرایطی طرف زن ها بودن خیلی کار درستیه!

صد در صد پدرش یه بی غیرت به تمام معنا بوده

ولی مادری که بچشو ول میکنه ور دل نامادری و شوهری که قطعا این بی غیرتی و کثیف بودنشو تو زندگی مشترک دیده

مادر نیست و اون بچه ذره ای براش اهمیت نداشته و نداره

دقیقا به همون اندازه که اون مرد بی تفاوت بوده نسبت به اون بچه اون زن هم بی تفاوته

فقط بیچاره اون بچه که انقد بی کس و بی پناه بوده تو این دنیا که حتی پدر و مادر خودشم دوسش نداشتن امیدوارم الان جاش خوب باشه

خیلی خنده داره که فکر میکنید در هر شرایطی طرف زن ها بودن خیلی کار درستیه! صد در صد پدرش یه بی غیرت ب ...

ولی دلیل آوردن شما از خنده دار بودن رد شده و وارد مرحله مضحک و نا امید کننده بودن شده

و برای شما تا فردا هم توضیح بدیم قراره بازم آخرش یه جوری مادرش رو مقصر بدونی پس فقط میتونم از خدا بخوام از این موقعیت ها دور باشی تا گیر امثال خودت نیوفتی و بگم باشه عزیزم

شما مختاری مسئولیتت رو طوری که دوست داری انجام بدی ولی هجوم بی منطق و بی توضیحی که این زیر به استارت ...

مرد و زنی که نمیتونن و توان از خود گذشتگی ندارن خیلی غلط بیجا میکنن یه موجود دیگه رو به دنیا اضافه میکنن

بچه دار شدن یعنی وظیفه داشتن در برابرش تا آخر عمر

ولی دلیل آوردن شما از خنده دار بودن رد شده و وارد مرحله مضحک و نا امید کننده بودن شدهو برای شما تا ف ...

حالا من نمیدونم شاید آسیبی دیدی از مرد سالاری اطرافت که انقد شدید در حدی که اصلا نمیبینی من چی نوشتم جبهه میگیری و اتفاقا این حالت تدافعی و غیر منطقی شماست که مضحک و ناامید کننده است

بهر حال امیدوارم حل بشه

ولی این دلیل آوردن نیست خود حقیقته

بعدم گفتم که ، مادرش به تنهایی مقصر نیست و پدرش بیگناه

دقیقا هم مادرش هم پدرش هر دو به یه اندازه مقصر و نسبت به اون بچه بی تفاوت و بی حس بودن

یکیشون رهاش کرده تو دامن یه پدر و مرد بی غیرت

اون یکی هم رهاش کرده تو دامن یه زن غریبه

در ضمن عزیزم منم اگه بچمو رها کنم و برم دیگه ادعا ندارم ، با تمام وجود قبول میکردم که بی تفاوتم و اشتباه بوده بچه آوردنم