2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت بچه دار نمی‌شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2454 بازدید | 115 پست

همه ی اینایی که گارد میگیرین

این مادر معلومه از بهترین مادرهای دنیاست

همین مادر بودنشه که این عذاب وجدان رو بهش داده

خیلی از زندگی ها هست که فقط بخاطر بچه مادر توش مونده و عذاب می کشه

شماها انقدر الکی یک جانبه دفاع میکنین که عدالت یادتون میره بابای اون دختر سرکارمیرفته شهردیگه کجا مش ...

اتفاقا جانب داری شما برای ملامت مادر عجیب تره نه برای پایین تنش نبوده در راه رضای خدا باهاش بوده

شما پرستار بچه میگیری کامل تحقیق میکنی بعد میخوای قبول کنم برای کسیکه باهاش ازدواج میکنی و بچه ات رو بهش میسپاری آقای پدر هیچ تحقیقی نکرده؟

میرفته شهر دیگه سرکار نمرده بوده که خبر از بچه اش بگیره

و ازش راجع به رفتار زنش بپرسه

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد نقش پدر چیه؟برگ چغندره؟چرا هی سعی میکنید بار مسئولیت رو از دوش پدر ها بردارید و انگشت اتهام رو س ...

عزیزم از لحاظ روانشناسی هم، بودن پدر و مادر متفاوت از هم هست، نبود پدر باعث خلا حمایتی و مشکلات مالی و عاطفی هست، ولی نبود مادر بحاطر پیوند اولیه و مراقبت عاطفی تأثیر خیلی عمیق تری روی بچه دارد

اتفاقا جانب داری شما برای ملامت مادر عجیب تره نه برای پایین تنش نبوده در راه رضای خدا باهاش بودهشما ...

اینکه گفتی اینجا زن ستیزیه وفلان بنظرم شمام یک نفرت عجیبی به مردا داری که باعث میشه عدالت روفراموش کنی_هم طرز فکرشماهم اون زن ستیزها براجامعه واقعا خطرناکه وبه نظرم کسیکه هنوزازدواج نکرده ودرکی از زندگی مشترک نداره برا نظردادن درباره همچی مسائلی پختگی لازم رونداره

اتفاقا جانب داری شما برای ملامت مادر عجیب تره نه برای پایین تنش نبوده در راه رضای خدا باهاش بودهشما ...

اولن من ملامت نکردم این خانم رو و نظری ندادم ثانیا زنه بچه رومیترسونده که چیزی نگه ازکجا میدونسته چخبره

عزیزم از لحاظ روانشناسی هم، بودن پدر و مادر متفاوت از هم هست، نبود پدر باعث خلا حمایتی و مشکلات مالی ...

عزیزم حرفتون جالب بود کاش به دادگاه های کشور ارائه میدادید تا حق حضانت رو تغییر بدن

و همون روانشناسی هم میگه از محیط نا آروم دور بشید و بچه بهتره تو همچین محیطی نباشه چون روش بزرگ شدنش و حتی روابط آینده اش تاثیر میذاره

و بازم دلیل نمیشه یک انسان تمام وجودش رو بخاطر عنوان مادر از دست بده میدونی چی میگن دیگه تا شما خودت رو دوست نداشته باشی نمیتونی کسی رو دوست داشته باشی و کسیکه از خودش بگذره تا یک نقش رو ایفا کن یعنی صرفا داره خواسته جامعه رو انجام میده نه بیشتر

اینکه گفتی اینجا زن ستیزیه وفلان بنظرم شمام یک نفرت عجیبی به مردا داری که باعث میشه عدالت روفراموش ک ...

والا نظر ازدواج کرده های این زیر که بیشتر به نظر میرسید میخواستن حالا که خودشون ازدواج کردن و سوختن استارتر هم مثل خودشون باشه و از زنجیره خارج نشه

و شما کجا دیدی من گفتم مرد ها بدن؟من صرفا گفتم بابای آوا بده ولی شما تصمیم گرفتی در حمایت ازش به همه مرد ها تعمیمش بدی

اولن من ملامت نکردم این خانم رو و نظری ندادم ثانیا زنه بچه رومیترسونده که چیزی نگه ازکجا میدونسته چخ ...

چقدر عجیب که تو کیس مشابه یعنی اهورا همه مادر رو مقصر میدونستن و میگفتن مادر نبوده که نفهمیده حتی اگه نامادریش ترسونده باشتش

ببین الان ازهمه ازدواج کرده هام گله داری کلن یکجوری هستی ولی بیخیال ریپلای نکن😂😂

تو پیچوندن و بی منطقی واقعا حرفه ای هستید آفرین به استعدادتون

چقدر عجیب که تو کیس مشابه یعنی اهورا همه مادر رو مقصر میدونستن و میگفتن مادر نبوده که نفهمیده حتی اگ ...

میگم بهت تو هر قضیه ای نمیشه یکطرفه به قاضی رفت دوطرف مقصرن تو قضیه اهورا هم اون مرد حیوون وبیشرف وهوس بازبود هم مادراهورا که بچه ۳ ۴ساله روسپرده بود دست دوست پسرش

کم آوردم یعنی چی تو مادری باید خیلی مراقب خودت و بچه ها باشی اونو بعد از خدا تو رو دارن

حتی اگر این دنیا کلا آتیش شد نباید کوتاه بیای و کم بیاری تا آخرین لحظه باید مراقب بچه هامون باشیم

لعنت به اونایی که الکی زندگی بچه های بی گناه را بازی چه قرار میدن و خیلی راحت می گن برم

وهمچنین به مردهایی که دخترمردم روباهزار امیدوآرزو میارن خونشون وجونش روبه لبش میرسونن تا از پاره تنش بگذره وبره