2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت بچه دار نمی‌شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2674 بازدید | 119 پست
میدونی چن بار کم اوردم و بخاطر همین بچه ها پشیمون شدم مثل الان که فقط با یه کلمه مادر گفتنش تصمیمم ع ...

دختر خوب فقط اینو بهت بگم که هیچ مشکلی داخل دنیا بزرگتر از جون آدم نیست

یکم صبوری کن و توکل

خدا همیشه حواسش به بنده هات هست

وگرنه اون امانتی کوچولو رو بهت نمیداد

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آروم باش

بچه ت همه دنیا رو هم بگرده هیییییچ کس براش جای تو رو نمیگیره

نیاز به مشاور داری که آروم بشی

لعنت و .... هم به خودت نگو

یه مادر هررررر چقدر هم کوتاهی کنه، یه امکان ویژه داره راجع به بچه ش، دعای مادر مضطرب مستجابه برای فرزندش

اینو فقط تو داری برای بچه ت، خودت رو دست کم نگیر ، بچه رو هم از این نعمت محروم نکن

هم بخاطر مادرش بود هم پدرش توجیه الکی نکنید

خیلی خنده داره که حتی از مرگ یک بچه هم استفاده میکنید برای ملامت مادر ها مقصر این اتفاق پدری هست که حضانت رو گرفته ولی آنقدر سرگرم پایین تنه بوده که بچه اش رو فراموش کرده و اجازه داده زن دومش اذیتش کن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

حالا کجا مبخوای بری؟ چرا میخوای بری؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من قبلا شما رو دیدم و تا جایی که یادمه تو تاپیک ها مخالف سقط بودی چجوری الان برای ملامت اسی سقط شده ...

اما من شما رو یادم نیست

خودمم یادم نیست مخالف سقط باشم جز موارد خاص ،مثلا ریداکت

میتونه تو خونه ای که ارامش داره ( پدری یا اجاره ای ) از بچه هاش نگهداری کنه

این چه حرفیه مادر باید باید تحت هر شرایطی بمونه و مسئولیت پذیر باشه حتی اگر پدر بچه آشغال باشه

بعد نقش پدر چیه؟برگ چغندره؟

چرا هی سعی میکنید بار مسئولیت رو از دوش پدر ها بردارید و انگشت اتهام رو سمت مادر ها بگیرید؟

چرا فکر میکنید زندگی زن باید تو بچه اش خلاصه بشه ک خودش رو بندازه دور؟

خودتون خسته نمیشید از بی ارزش کردن خودتون؟یا من دارم با یه مرد پشت اکانت حرف میزنم؟

تاپیک چند روز پیش دنبال لوازم آرایشی هات بوده

عجبببببب

بخدا رفت رو مخم

حرف بچه میشه من سیم هام قاطی میکنه انقدر حساسم رو این چیزا

والا زن دیدم شوهرش مرده هفت تا بچه رو عروس و داماد کرده دست تنها ، بعد یکی هم اینجوری هی برم برم

برای بچه دار شدن ثبات نیازه ، نه یک روز دنبال لوازم آرایشی ، یک روز دنبال راه حل خودکشی

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

استارتر عزیز شما الان با گفتن کاش بچه دار نمیشدم نمیتونید از بار مسئولیتی ک روی دوشتون هست خلاص بشید، بالاخره این تصمیم رو گرفتین و بچه دار شدین و باید اولویت زندگیتون بچه هایی باشن ک ب این دنیا اوردین

میشه واضح تر بگید چرا باید برید و تنهاشون بزارید؟ چون حتی اگه جسمشون گرسنگی نکشه روحشون گرسنه ی محبت و وجود شما میمونه ک صد برابر بدتر هست

میخوای جدا بشی؟

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
خیلی خنده داره که حتی از مرگ یک بچه هم استفاده میکنید برای ملامت مادر ها مقصر این اتفاق پدری هست که ...

شماها انقدر الکی یک جانبه دفاع میکنین که عدالت یادتون میره بابای اون دختر سرکارمیرفته شهردیگه کجا مشغول پایین تنه بوده توی یک دعوا وطلاق وجدایی هردوطرف به یک اندازه مقصرن توی خیانت زن ومرد بدکار باهم مقصرن تو بدنیا اومدن یک بچه زن ومردباهم تصمیم میگیرن ازکجامیدونی مادرش بچه رومیخواسته بابانداده_یک جانبه به قاضی نرین

کی گفته جانم؟

زن ستیز های سایت شایدم افرادی که خودشون قربانی شدن و مجبورن بسازن پس میخوان بقیه هم مثل خودشون درد بکشن

درحالیکه حتی اسی کامل نگفته موضوع و مشکلش چیه!!