2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت بچه دار نمی‌شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2454 بازدید | 115 پست
برم واسه همیشه لیاقتشونو ندارم رفتنی ک برگشتی نداره واسه همیشه

عزیزم نمیدونم قضیه چیه

ولی خب مسلمن خسته ای و احساس ناتوانی میکنی

ولی خب خودت بهتر میدونی مسوولی در برابر بچت

ببین فکر مرگ و ارزوی مرگ برای هممون پیش میاد

اگه داری به راهش فکر میکنی و مدام تکرار میشه بهتره بری دکتر

ولی در کل این بچه تمام دنیاش شمایی

هیچکس جز شمارو نداره

و قراره شما براش الکوی خوبی باشی نه که هربار به مادر فکر کنه اذیت شه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید بابات آنقدر بد بود که نتونست تحملش کن؟؟

این چه حرفیه

مادر باید باید تحت هر شرایطی بمونه و مسئولیت پذیر باشه حتی اگر پدر بچه آشغال باشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
الان برم برم چیه دیگه این وسطیا نمیاوردی یا وقتی آوردی عین آدم بشین سر زندگیتوقتی نمیخواستی و حامله ...

میدونی چن بار کم اوردم و بخاطر همین بچه ها پشیمون شدم مثل الان که فقط با یه کلمه مادر گفتنش تصمیمم عوض شد

اما میتونسته سقط کنه یا از روشهای جلوگیری استفاده کنه پس تا زندست پای تصمیمش بایسته

من قبلا شما رو دیدم و تا جایی که یادمه تو تاپیک ها مخالف سقط بودی چجوری الان برای ملامت اسی سقط شده راه خوب؟؟

و اینکه اسی اول یک شخصه و بعد یک مادر و مادری کردن لزوما به معنای موندن تو خونه نا آروم و از بین بردن خودش نیست

این چیزی که شما میگی شاید برای دوره مادربزرگ ها بوده

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

واقعا متاسفم برای ادمایی مث شما ک خیلی راحت میتونین کسی رو قضاوت کنین و همچین حرفیو ب این لحن ب کسی ...

قضاوت آگاهانه خیلی ام کار درستیه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

قربونت برم همه ی زنا و مادرا گاهی به نه خط می رسن،خسته میشن،ذله میشن،کم میارن

از فداکاری کردن ،و از خود گذشتن،از کارای تکراری،از همسر درک،ولی بچه به آدم قدرت میده،صبروتحمل رو بالا میبره،

هیچ چیز پایدار نیس،این روزا هم میگذره،

الان برم برم چیه دیگه این وسطیا نمیاوردی یا وقتی آوردی عین آدم بشین سر زندگیتوقتی نمیخواستی و حامله ...

تاپیک چند روز پیش دنبال لوازم آرایشی هات بوده

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

میدونی چن بار کم اوردم و بخاطر همین بچه ها پشیمون شدم مثل الان که فقط با یه کلمه مادر گفتنش تصمیمم ع ...

اسی یعنی انقدرباشوهرت مشکل حاد داری که نمیتونی تحمل کنی؟دوست من پارسال خودکشی کرد وشوهرش بعد۶ماه ازدواج کرد بیچاره شدن این دوتابچه واب شدنشون روباچشم میبینم هیچکس هیچکس مثل یک مادر نمیتونه برابچش باشه