2777
2789
عنوان

خوب شد خاستگارم رد کردم دخترا بی عقلی نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 6478 بازدید | 287 پست
خب دیگه این نظر شماست خیلی هم محترم ولی برای من زندگی با همچین ادمی قابل تحمل نیست چون بینشمون باهم ...

من خودم کارمندم و با زحمت درس خوندم و میخونم ولی واسم مهم اینه حداقل حقوق شوهرم دو برابر خودم باشه و بچه ننه نباشه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

کاری ندارم به اینکه طرف رو رد کردی .ولی عزیزم اینجا خیلی هاممکنه شوهرشون راننده باشن یاشغلهای آزاددیگه طبیعیه بهشون برمیخوره وناراحت میشن. ایکاش بجای اینکه بگی همکارات دکترومهندسن میگفتی خودت چیکاره هستی اینطور بهتر بود . چون دکترومهندس بودن همکارات هیچ ربطی به شمانداره مگه اینکه خیلی دهن بین باشی که حرف وقضاوت همکارات برات مهم باشه

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همکارات دکترن خودتون که دکتر نیستین زیاد فاز برندارین، الان راننده نیسان کم از دکتر در نمیاره اگه ص ...

هم سطح نبودن استارتر حق داره

دنیاشون کاملا متفاوت بوده

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

نیسان مال خودش نبودیا باهاش کار نمی کرد؟چه جوری بدون درامد می خواسته ازدواج کنه؟

مال خودش بود ولی اصلا نوب پول درنمیاورد افتضاه بود من توقع بالاتر رو داشتم جون شنیده بودم رامداشون خوبه

دروغ هم نگفت درامدش رو خیلییی زور زد بله رو از مبگیره

نمیدونم یبار رک بهش گفتم پول داره ۶ ماه بعد عقد برام عروسی و خونه بگیری؟ گفت نه

گفتم پس چطوری اومدی خاستگاری اینجوری مشکل پیش میاد

عه ایشون نیازی به پول مرد نداره چون خودش داره خرج خانواده رو بده خب راننده نیسان برات خیلی گزینه ی ...

خودتو ننداز وسط بحثی که بهت ربطی نداره

من محترمانه جواب دادم بی ادبی دیدم با لحن خودشو جواب دادم

اینکه کی با کی ازدواج میکنه به بقیه ربطی نداره

وقتی اینجا نظر میخوای باید منتظر شنیدن نظرات مختلف هم باشی

عزیزم خدارو شکر من ۱۰ سال پیش با عقلم ازدواج کردم و خداروشکر زندگیمم عالیه من میگم خوب نیست ب شغل کس ...

خداروشکر که با عقلت پیش رفتی

حرف شما والا بدتر بود که گفتید فقط پول مهمه واسه اینجور افراد چجوری انقد زود قضاوت کردین ینی یکی نمیتونه از همسر آیندش انتظار شغل با پرستیژ داشته باشه ؟

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2

تحصیلات و نو محیط اکادمیک بودن خیلی چیزا به ادم یاد میدهانکار نکن حداقل چهار خط یاد میگیری درست حرف ...

من نمیگم تحصیلات بده اتفاقا خیلی هم خوبه اما در کنارش هم یاد بگیری کسی و تخریب نکنی و جواب نه رو محترمانه بگی چه تو فضای حقیقی چه مجازی

اونایی که طرف راننده نیسانو فقط به خاطر لحن استارتر گرفتن خیلی عجیبننمیدونم شاید توی زندگیشون تلاش و ...

منم مشکلم اینه

من پدرم ندار نیست

ولی از ۱۸سالگی کارام میزدم زیر بغلم از این نشریه به اون نشریه کارامو میبردم تا سفارش بگیرم وقتی اینستا نبود که دیده شی

من بر جایی که دارم جون کندم درامدم از شیر مادر حلال تره

مفت و با پارتی نبوده

میگم چرا یه دختر تث این کشور مرد سالار میتونه

ولی تو نتونستی و حتی الانم نمیخای پیشرفت کنی

خودتو ننداز وسط بحثی که بهت ربطی ندارهمن محترمانه جواب دادم بی ادبی دیدم با لحن خودشو جواب دادماینکه ...

چرا بهت برمیخوره ؟😂 خب واسه تو مناسبه دیگه ناراحت شدن نداره عزیزم

وقتی میای میگی اینجور افرادی که به راننده نیسان جواب نه میدن آخرش یه عوضی گیرشون میاد دیگه ازت انتظاری هم نمیره 😂❤️

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2

مال خودش بود ولی اصلا نوب پول درنمیاورد افتضاه بود من توقع بالاتر رو داشتم جون شنیده بودم رامداشون خ ...

ایقد به مشاغل توهین نکنید همین نیسان راننده نیسان زحمت کش اگر نبود تو باید باید اثاث منزلت رو خودت کول میکردی میبردی

هم سطح نبودن استارتر حق دارهدنیاشون کاملا متفاوت بوده

اخه سطح خودشم فکر نمیکنم همچین تعریفی داشته باشه از طرز حرف زدن و تفکرش میگم

با این طرز تفکر والا پسره ازش سر بود

از طرفی پدر مادر ایشون وضعیت دخترشون بهتر از ما می دونن که اصرار به این ازدواج میکردن، قطعا اونا صلاح بچه شون رو بهتر از ما میدونن