2777
2789
عنوان

خوب شد خاستگارم رد کردم دخترا بی عقلی نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 7775 بازدید | 303 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا ادبیات و قضاوت بعضیا اینجا چقدر حال بهم زنه ،کسی که از شوهرش روزی سه وعده کتک میخوره میاد میگه ...

زدی تو خال

واقعیت جامعه اینه هر شغلی ی جایگاه اجتماعی داره خارج از اون پول درآوردن واقعا مهمه آدم با هم سطح خودش ازدواج کنه

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2

عرضه داشت میگرفت نیاز نبس تو ۳۳سالگی من بهش بگم جیکار کن

باشه

😅😅

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دیگه راننده نیسان نپسندیده رد کرده نرفته زده تو دهن پسره که!!!!!!

بخدا

اتفاقا اون بنظرم به من توهین کرد با پیشنهاد ازدواجش

وقتی دید تحصبلات درامد شغل و همه چیز خودم و خانوادم بالاتره

اصرار پدرم نیود نمیذاشتم اصلا بیان

من چی بگم پس؟چ ربطی داره به شغل اخه مهم انسانیته طرف هستشمن دوس پسرم که قرارع بیاد خواستگاریم روستای ...

خفن نیست ولی خودش رو خفن میدونه😂

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

اونایی که طرف راننده نیسانو فقط به خاطر لحن استارتر گرفتن خیلی عجیبن

نمیدونم شاید توی زندگیشون تلاش و رسیدن به جایگاه های بالا هیچ معنی ای نداشته

راننده نیسانی که تحصیلات نداره یعنی راه راحت رو برای زندگی انتخاب کرده بدون هیچ تلاشی برای بهتر شدن

فقط بار بیار و خالی کن

مگه زندگی فقط بار بردن و خالی کردنه؟ این ادم هیچ پیشرفتی توی زندگیش نداشته حالا بگیم درامدشم اصن از هممون بیشتر باشه، با سطح فرهنگش، سوادش، بینشش به جهان اطرافش میخواین چیکار کنین؟

چه بخواین چه نخواین انسانی که خودشو ارتقا نده شان اجتماعیش پایین میمونه

ی موقع هست یکی از رو بدبختی اینکارا رو میکنه که جداست بحثش ولی ی موقع هست طرف وضع مالیش جوری هست که بتونه بره تحصیل کنه یا شغل دیگه ای داشته باشه ولی بازم میره تو همچین شغلی

که از اونجایی که این ادم اومده از استارتر خواستگاری کرده نشون میده توی دسته ی دومه و خوش اشتها هم هست فقط نمیخواد خودش برای خودش تلاش کنه میخواد یکی باشه دستشو بگیره

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

من لیسانسم همسرم دیپلم

اتفاقا راننده نیسان بود زمانی که ازدواج کردم باهاش

با افتخارم هرکی بپرسه میگم

حتی الان که کارگره

ماشینشو فروخت بخاطر من الان رفته یکار سخت تر میکنه که نون حلال دربیاره برام بیاره که تو اسایش باشم

بهش افتخار میکنم با این سن کمش برای زندگیمون همه جوره زحمت میکشه

مثل دختر خاله من خانواده اش میخواستن مجبورش کنن با کارگر ام دی اف کار ازدواج کنه آخرش با کارشناس داد ...

چه خوب. چند سالگی؟ شغل دختره چی بود؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.