2777
2789
عنوان

چرا قلمچی امروز اینطوری شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 48 پست
کلاس ماز22 سالمه کارشناسی میکروبیولوژی ام میخوام کنکور بدم

میشه اسم استاداتون بگین

اگ با همین تلاش پیش برین قبول میشین خیلی درصداتون خوبه

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله از مهر

موفق باشی امیدوارم تایم زایمانت هم اصلا به اون موقع تداخل نداشته باشه برات دعا میکنم نتیجه زحماتت رو بگیری♥️🫶🏻

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
حس و حال تاپیکت برام جوریه که میگم یه چیز خیلی خوب قبول میشیاینو من نمیگمااا تجربه میگه

ان شاءالله 😭😍

فقطم باید خود تهران قبول بشم

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دهمی؟من پارسال نهم بودم همیشه آزمونهای قلمچی جز ۳۰۰ نفر اول بودم اخرا زیر ۱۰۰ میشد رتبم ولی امسال... ...

میشه بگی برا نهم چجوری میخوندین

من نهایت ترازم بشه ۶ هزار

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

ان شاءالله 😭😍فقطم باید خود تهران قبول بشم

پزشکی میخاید؟

کارشناسی میکروبیولوژی دارم میخوام کنکور تجربی بدم باز

موفق باشیییید

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

میشه اسم استاداتون بگیناگ با همین تلاش پیش برین قبول میشین خیلی درصداتون خوبه

ریاضی کرمی

شیمی هادیان فرد

زیست فرهمند نیا

فیزیک شجاعی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
موفق باشی امیدوارم تایم زایمانت هم اصلا به اون موقع تداخل نداشته باشه برات دعا میکنم نتیجه زحماتت رو ...

ممنون عزیزم ان شاءالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاءالله 😭😍فقطم باید خود تهران قبول بشم

عزیزم

ما الان توی کلاسمون خانومی رو داریم که یه بچه داره

دومی رو بارداره

و توی دهه سوم از زندگیشه

و تونست به اون چیزی که میخواد برسه

عزیزمما الان توی کلاسمون خانومی رو داریم که یه بچه داره دومی رو باردارهو توی دهه سوم از زندگیشه و تو ...

وای خدا ماشاءالله بهش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ریاضی کرمی شیمی هادیان فردزیست فرهمند نیا فیزیک شجاعی

شجاعی😭✨