2777
2789
عنوان

چرا قلمچی امروز اینطوری شد😭

363 بازدید | 47 پست

من همیشه زیست و هفتاد هشتاد میزدم امروز حساب کردم 40 درصد زدم بقیه دروس 70 ,80

فیزیک دهم صد

با اینکه زیست دیروز تو ماز 77 درصد زدم 😭

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه درصدات خوبهههههه

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

چ درصدایی پشمام😍😍😍😍

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری درس میخونین با چ روشی؟

چندمین

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

ولی نمیدونم زیست چرا اینطوری شد🥹

فدای سرت دفعه بعدی ایشالا

ولی نمیدونم زیست چرا اینطوری شد🥹

سال اخری؟

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

دهمی؟

من پارسال نهم بودم همیشه آزمونهای قلمچی جز ۳۰۰ نفر اول بودم اخرا زیر ۱۰۰ میشد رتبم ولی امسال...

آزمون ماز دیروز فقط ریاضی خوب زدم شیمی و فیزیک تقریبا صفر زدم نتونستم برسم💔

چجوری درس میخونین با چ روشی؟ چندمین

کلاس ماز

22 سالمه کارشناسی میکروبیولوژی ام میخوام کنکور بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دهمی؟من پارسال نهم بودم همیشه آزمونهای قلمچی جز ۳۰۰ نفر اول بودم اخرا زیر ۱۰۰ میشد رتبم ولی امسال... ...

نه میخوام کنکور بدم

برای منم عجیب بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40