2777
2789
عنوان

یه هفتس وزنم ثابت مونده یعنی استپ وزنی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 32 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله کالری شماری میکنم ۹۷ کیلو بودم شدم نود کیلو ولی الان یه هفتس قفل ۹۰ شکسته نمیشه اضافه میشه ولی ک ...

توی روند رژیم طبیعیه

میتونم بپرسم روزانه چند کالری دریافت میکنید؟

منم توی رژیمم و روزی حدود ۱۸۰۰ و ورزشم میکنم، قند و شکرم کلا حذف کردم و واقعا سختمه

مرسی عزیزم امتحان میکنم حتما

تو ۱۲ ساعت که چیزی نباید بخوری اب و چایی به مقدار زیاد و دوتا خرما و یه قاشق عسل و میتونی بخوری بقیه ی تایم هم حذف قندهای مصنوعی شیرینی شکلات هستش

منم ۳۰ تا اضافه دارم😭

من اینقدر رژیم گرفتم و ول کردم توی این چندسال هفته ای یه بار رژیم گرفتم فقط یه روز بعد ول کردم الان دیگه مصمم شدم ادامه بدم خسته شدم از چاقی، شما هم شروع کن انشالله باهم لاغر میشیم

عزیزم ریزه خواری رو کلن بزار کنار، قند و شکلات و شیرینی رو حذف کن، وعده های غذاییت رو تا حد ممکن کم کن

و اینکه هیچوقت تا به وزن دلخواهت نرسیدی رژیمت رو ول نکن چون وزنت نسبت به قبل بالاتر میره و برای سلامتی خودت ضررداره

شرایط باشگاه رفتن نداری؟؟؟ پیاده روی خیلی تاثیر داره

مثلن صبحا برو پارک بانوان انقد بدو تا عرق کنی

ببین در عرض۱ ماه وزنت خیلی میاد پایین

نباید بخوابی یا توخونه بمونی چون تحرک نداری و این باعث اضافه وزنت میشه

توی روند رژیم طبیعیه میتونم بپرسم روزانه چند کالری دریافت میکنید؟منم توی رژیمم و روزی حدود ۱۸۰۰ و ور ...

۱۶۰۰ کالری مصرف میکنم برای منم خیلی سخته برای همین میرم باشگاه که مصمم تر بشم برای لاغری وسعی میکنم سالاد و چیزهای کم کالری مصرف کنم ، روغن رو توی برنج و نیمرو و املت کلا حذف کردم

من اینقدر رژیم گرفتم و ول کردم توی این چندسال هفته ای یه بار رژیم گرفتم فقط یه روز بعد ول کردم الان ...

من یک هفته است شروع کردم با چتجیپیتی ، راهنمایی میکنه، کالری غذا حساب میکنه، ساپورت میکنه،خیلی خوبه🤣

مشکل کونگشادی منه🤣

عزیزم ریزه خواری رو کلن بزار کنار، قند و شکلات و شیرینی رو حذف کن، وعده های غذاییت رو تا حد ممکن کم ...

روزای زوج میرم باشگاه و روزهای فرد توی خونه با سرعت متوسط پیاده روی میکنم و حلقه میزنم ، ریزه خواری فقط خیار و اینجور چیزا میخورم ، پاستیل گاهی میخورم ولی از کالری مجاز بالاتر نمیزنه نمیدونم والا شاید هم رژیمم تکراری شده

روزای زوج میرم باشگاه و روزهای فرد توی خونه با سرعت متوسط پیاده روی میکنم و حلقه میزنم ، ریزه خواری ...

گلم اگه قصدت رژیم گرفتنه که کلن باید یسری چیزارو حذف کنی😐😐چون برنامه رژیمی فامیلمون رو که دیدم گفته بود به هیچ عنوان ریزه خواری نکنید،

فستینگ طوریه ؟نمیدوم زیره چطوریه برنامش بهت برنانه غذایی هم میده؟

نه اون قسمتش رو نزن چون باید اشتراک بخری و نیازی هم نیست ، وزن خودت رو در عدد ۲۰ ضرب میکنی و از ۲۰۰ کم میکنی این میشه کالری مجاز روزانه و هرچی میخوری از صبح تا شب نباید از کالری مجاز بالاتر بره فقط باید یک ترازو گرم سنج کوچیک توی خونه داشته باشی که اندازه غذاهارو برات حساب کنی یا اگر نداری تقریبی حساب کن ، رژیم فست هم یه ساعت مشخص رو انتخاب میکنی هرساعتی که دوست داری مثلاً میگی از ۹ شب تا ۹ صبح فردا هیچی به جز آب و دمنوش و قهوه تلخ نمیخورم بعدش که شروع میکنی به خوردن باید با پروتئین شروع کنی و اونم نباید از کالری مجاز روزانه بالاتر بره من هم کالری شماری گرفتم هم فست هر دوش خوب بود ولی با کالری شماری راحت ترم

گلم اگه قصدت رژیم گرفتنه که کلن باید یسری چیزارو حذف کنی😐😐چون برنامه رژیمی فامیلمون رو که دیدم گفت ...

از امروز پاستیل رو هم حذف میکنم بله حق با شماس خودم هم عذاب وجدان داشتم موقع خوردنش

فستینگ طوریه ؟نمیدوم زیره چطوریه برنامش بهت برنانه غذایی هم میده؟

فقط پروتیین و چیزهای مفید مثل نان تست جو و کره بادوم زمینی و خرما و سبزیجات و حبوبات و مرغ و گوشت حتما توی رژیمت باشه تا خدای نکرده ریزش مو و کمبود ویتامین نگیری