2777
2789
عنوان

تو دلم عروسیه💃🏻

453 بازدید | 79 پست

عزیزان دوستم نامزد کرده🎉

اصلا پر کشیدم فهمیدم 🥰

الان هیچکی نیس منو بگیره

رد دادم

یکی جلوم و بگیره نرم خونشون🤣

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیاید تبریک بگین بهش

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

@lilian_ro بهش تبریک بگیددددد

مبارکش باشه ❤️

ولی

استارت پایان رفاقت کم کم خورده میشه👩🏻🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

از فردا نامزدش نمی زاره دوستت با تو رفت آمد کنه

🤣🤣🤣غلط کرده دوستم مال خودمه😎

مبارک باشه عزیزم انشالله به پای هم پیر شن🥲❤️❤️❤️❤️

یعنی منم میتونم استرس خرید حلقه و عقد و جهیزیه رو داشته باشم یعنی منم میتونم این حس رو تجربه کنم🙂😔

ولی خیلی دوست خوش قلبی هستی 🫂😉

مبارک باشه عزیزم انشالله به پای هم پیر شن🥲❤️❤️❤️❤️یعنی منم میتونم استرس خرید حلقه و عقد و جهیزیه رو ...

انشاالله که براتوهم جور بشه😉