2777
2789
عنوان

تو دلم عروسیه💃🏻

363 بازدید | 58 پست

عزیزان دوستم نامزد کرده🎉

اصلا پر کشیدم فهمیدم 🥰

الان هیچکی نیس منو بگیره

رد دادم

یکی جلوم و بگیره نرم خونشون🤣

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیاید تبریک بگین بهش

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

@lilian_ro بهش تبریک بگیددددد

مبارکش باشه ❤️

ولی

استارت پایان رفاقت کم کم خورده میشه👩🏻🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

از فردا نامزدش نمی زاره دوستت با تو رفت آمد کنه

🤣🤣🤣غلط کرده دوستم مال خودمه😎

مبارک باشه عزیزم انشالله به پای هم پیر شن🥲❤️❤️❤️❤️

یعنی منم میتونم استرس خرید حلقه و عقد و جهیزیه رو داشته باشم یعنی منم میتونم این حس رو تجربه کنم🙂😔

ولی خیلی دوست خوش قلبی هستی 🫂😉

مبارک باشه عزیزم انشالله به پای هم پیر شن🥲❤️❤️❤️❤️یعنی منم میتونم استرس خرید حلقه و عقد و جهیزیه رو ...

انشاالله که براتوهم جور بشه😉