2777
2789
عنوان

ما خنگ نیستیم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 44 پست
آره خداییش برای رشته های انسانی و ریاضی میشه بهترین رشته هارو توی آزاد خوند بعدم درسته دانشگاه مهمه ...

😘

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه های حقوق دانشگاه آزاد ما خیلی در حقشون داره ظلم میشه ،چون استادا واقعا درس نمیدن،اکثر روزا کلاسا ...

الان شما حقوق دانشگاه آزاد هستید؟

ببینید صرفا به دانشگاه اکتفا نکن مطالعه آزاد داشته باش تو تلگرام مطالب حقوق گذاشته میشه و از هوش مصنوعی هم میتونی کمکبگیری یا کارگاه ها ی دانشگاه رو شرکت کن

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

من خودم رشتم انسانی بود اتفاقا تو رشتم هم کارم خوب بود

اما بر حسب شرایطم و اون سالی ک میخواستن برم دانشگاه دانشگاه شهرمون پذیرش رشته من و نداشت باقی رشته ها هم بازار کار خاصی نداشتن و نمیتونستم برم شهر دیگه ترجیح دادم برم پیام نور

ولی خب ماهم درس میخونیم دیگه کشکی که نمره نمیگیرم

تذکر بود برای رشدتدوست نداری راه خودت رو برو

راه خودم رو میرم با افتخار

با سهمیه هم نیومدم که آه بقیه پشت سرم باشه

من میدونم پیام نوراییا و آزادیا خنگ نیستنولی بی انصافیه یکی خودشو بکشه برا قبولی تو دانشگا و رشته مو ...

تا بوده همین بوده تو همه زمینه ها مگه فقط دانشگاه اینطوریه که اینقدر به چشم بقیه میاد کل دنیا هر کی پول داره همه جوره راحت تر زندگی میکنه تو هر قسمت از زندگی و برای هر فرد با شرایط متفاوت و کارهای مختلف در نظر بگیرید متوجه میشید که پول خیلی کارها رو راحت تر میکنه

آزاد درس خوندن نشونه خنگی نیست ولی اینکه فکر کنی کسیکه مدرک دولتی رو معتبر نمیدون رو باید کله پوک خطاب کنی واقعا نشون خنگی و مشکل داشتنه

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بلهالبته باید دفترچه دانشگاه رو بخونید

ممنون عزیز لااقل آدم نگران نیست مثل دوره ما که اگه نمیرفتی دانشگاه دولتی یا آزاد باید آرزو به دل میشدی .یا پسرا میرفت سربازی و دخترا ازدواج میکردن و دیگه همونقدر هم که خونده بودتیادشون میرفت و اگه یه تب میکردی و کنکور رو خوب نمیدادی یا به خطر هر چیز دیگه سرنوشت تغییر میکرد الان خیلی خوب شده...

با حرف مردم چکار داری همینا اگه بیکار و گرسنه باشی خدای نکرده نگات نمیکنن درس رو تو هر رشته دانشگاهی که هستید خوب بخونید تا موفق بشید

خب هر کاری هم بکنیم باز هم دانشگاهها رنک دارن برای خودشون حتی شده در نگاه مردمدانشگاههای دولتیدانشگا ...

پزشکی غیر انتفاعی نداریم

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

آزاد درس خوندن نشونه خنگی نیست ولی اینکه فکر کنی کسیکه مدرک دولتی رو معتبر نمیدون رو باید کله پوک خط ...

اولا کله پوک معلومه که کیه

دوما من نگفتم دولتی معتبر نیست

یه بار دیگه بخون تا اینشالله متوجه بشی که اگه بشی