2777
2789
عنوان

ما خنگ نیستیم چون

548 بازدید | 44 پست

خوب اینو تو کله تون فرو کنید که

کسی که دانشگاه دولتی نمیره

حالا به هر دلیلی خنگ و ضعیف نیست.

هزار دلیل وجود داره

تویی میگی وای بدون کنکور

خب ما تو بدون کنکور هم همون درسای دولتی رو میخونیم پس فرقی نداره

ضمنا یه رشته تاپ بدون کنکور صد برابر بهتر از دولتی

ضمنا دانشگاه های دولتی شغل آینده رو تضمین نمیکنه اما شما هایی که فکر میکنید فقط دولتی های شاغل میشن ، کاملا اشتباهه

مطمئنا این حرفا رو فقط یه سیکل و پشت کنکوری میزنه

چون خودم دیدم

پرستار بود و داشت تو رشته های انساني مشاوره میداد

پشت کنکور بود و میگفت فلان دانشگاه معدل ۷ رو میپذیرند

اما من همکلاسی سابقم دولتی قبول شد نرفت رفت رشته مورد علاقش تو آزاد!

پسما خنگنیستیم ما فقط رشته ی مورد علاقمون رو میخونیم

پس تو مخ پوک تون فرو کنید ممنون😊

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والل دولتی عیر دولتی همه ی کرباسنراه بی سرانجام

ایشالا که بی سر انجام نیست

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

صرفا اعتبار مدرکی که از دانشگاه دولتی گرفته میشه بیشتره..

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

رشته تاپ مگه بدون کنکوره؟

بله

انساني و ریاضی

خیلیا هم تو خارج با پول پزشکی میخونن

حالا نظر و قضاوت مردم بدبخت و بیکاری که نمیدونن با زندگی داغون خودشون چیکار بکنند، چه اهمیتی داره.

اون بدبخت و بیکار بره پی خودش

قرار نیست که کسی که درس میخونه صد تا حرف بزنن

نمونه ش کاربر خرگوشیتونم که فقط پز روپوش میداد چقد بهش فحاشی کردن

شما خنگ نیستید خیلی هم باهوش و مستعد هستین اما بپذیرید که اکثرا افرادی میرن ازاد که نتونستن رتبه کنک ...

آره عزیزم خودمم اینو قبول دارم

فقط ناراحت میشم مثلا کسی که پاشو تاحالا دانشگاه نزاشته اصلا نمیدونه استاد چیه میاد زرت پرت میگه عقدشو خالی میکنه

مثلا میگن معلمی چرته خب چرته تو بهتر از معلمی رو برو

شما رشتت چیه

حقوق