2777
2789

تا چه عددی پرسیدن؟ ۱۰ یا ۲۰؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

پارسال اصلادچیزی در مورد اعداد نپرسیدن

جدی میگی؟ شنیدم امسال تا ۲۰ میپرسن. خیلی دارم به بچمو خودم فشار میارم. اعصابم به هم ریخته. چی پرسیدن؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پارسال به پسرم گفتن تا ۱۰ بشمار

تا ۱۰ اوکیه. تا ۲۰ نمیتونه بشماره🤕. دیگه چه سوالایی پرسیدن

به بچه فشار نیار و اذیتش نکن.

سعی کنید خودتون هم آروم باشید و اضطراب رو از خودتون دور کنید.

حالا فرزندتون تا هر جا که بتونه، میشمره. این مسئله که تا ۱۰ جلو بره یا تا ۲۰ که تعیین کننده ی مسئله ی خاصی نیست.

بی آب و تاب و توان،

تا ۱۰ اوکیه. تا ۲۰ نمیتونه بشماره🤕. دیگه چه سوالایی پرسیدن

یه صندلی تو اتاق بود. بهش یه ماشین دادن میگفتن مثلا ماشینو بزار زیر صندلی ، کنار صندلی, یا چپ یا راست صندلی، بچه باید تشخیص بده. چند تا مهره بهش میدن باید بتونه بشمره، مثلا میگه بشمار ۵ تاشو بده به من باید انجام بده. با لگو یا چینه یه الگو درست میکردن باید پسرم همونو درست میکرد. لی لی رفت، شعر خوند، مربع و مثلث کشید. نقاشی ناقص و کامل کرد