جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3902 عنوان مامانایی که بچه هاشونو سنجش بردن بیان لطفا 42 بازدید | 5 پست تا چه عددی پرسیدن؟ ۱۰ یا ۲۰؟ من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️ امروز | 10:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3902 پارسال اصلادچیزی در مورد اعداد نپرسیدن جدی میگی؟ شنیدم امسال تا ۲۰ میپرسن. خیلی دارم به بچمو خودم فشار میارم. اعصابم به هم ریخته. چی پرسیدن؟ من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3902 پارسال به پسرم گفتن تا ۱۰ بشمار تا ۱۰ اوکیه. تا ۲۰ نمیتونه بشماره🤕. دیگه چه سوالایی پرسیدن من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
jhope_blue_side عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 2817 به بچه فشار نیار و اذیتش نکن.سعی کنید خودتون هم آروم باشید و اضطراب رو از خودتون دور کنید.حالا فرزندتون تا هر جا که بتونه، میشمره. این مسئله که تا ۱۰ جلو بره یا تا ۲۰ که تعیین کننده ی مسئله ی خاصی نیست. بی آب و تاب و توان،