2777
2789
عنوان

شوهر شیشه ای

445 بازدید | 44 پست

۲ ساله ازدواجکردمو متوجه اعتیادش شدم .. بردمش کمپو تا ۴ ماه چیزی مصرف نکرد تا پریشب .. وقتیم مصرف میکنه غیبش میزنه و خونه اصلا نمیاد و معلوم نیست با کی کجاست و چ گهی میخوره گوشیشم خاموش میکنه ... از اونور خونه بابام وضعیت مالی خوبی ندارم و برگردم پوستم کنده میشه ..۲۹ سالمه با اینکه عاشق بچه بودم همش جلوگیری کردم ک بچه نیارم و فک میکنم سن باروریم داره نابود میشه حتی اگه طلاقم بگیرمن تا چند سال دک نمیتونم با کسی حتی حرف بزنم انقد مغزم ساییده شده ...دیگه بچه دارم نمیتونم بشم .. شما جای من بودین طلاق میگرفتین؟ شوهرم وضعیت مالیش خوبه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله جدا میشدم

تا ۴۰ سن فرصت بارداری داری

حق و حقوقتو بگیر جدا شو

خودتم برو سرکار

اصلا به هیچ وجه ارزش ادامه دادن نداره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

با توجه به اخر ین جمله و سطح مالی خانواده خودت یه مدت حسابی پول جمع کن و اموزشگاه هم برو مهارت پولساز یاد بگیر بچه هم ابدا نیار جداهم خواستی بی مهریه بگیر

ببین ثابت شده میل به مصرف مخدر تا حدی به ژنتیک هم بستگی داره حرف من نیست مقالات معتبر دنیاست تمنا میکنم ابدا یک بچه رو بدبخت نکن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اگه شاغل بودی میشد به طلاق فکر کرد

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺