2777
2789
عنوان

شوهر شیشه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودشونو زدن ب اون راه .. الان گردن نمیگیرن ک این اعتیاد داشته میگن نداشته ما ندیدیم

شوهر دوستم ترک کرد

سفت و سخت بگیر باهاش دعوا کن کوتاه نیا

ازون ور حمایتش کنه بگو کنارت میمونم تا ترک کنی وگرنه ولت میکنم

حرف های دیگران بازتابی از خودشان است نه ارزشمندی تو🍭💎🤍

خودشونو زدن ب اون راه .. الان گردن نمیگیرن ک این اعتیاد داشته میگن نداشته ما ندیدیم

بله مادرشوهرو پدرشوهرن همینن تو خونه تو اینجوری شده هر اخلاقی داره توکردی نمیان بگن تربیت درستی نداشتیم این شده .

غیر ممکنه مصزف کننده شیشه دو هفته یکبار مصرف کنه ی نمونه واسه اینکه آزمایش مثبت در نیاد اینکه کاربن ...

واقعا ۲ هفته ی بار بود .. بعدش شیشه ک مصرف نمیکرد بجاش مدام الکل میخورد

داداشم گرفتارشده زنش وخانواده زنش مقصر بودن الانم بردتش یه شهر دور کنار خانوادش نمیتونم براش کاری بکنیم خودش که میگه تحت نظره ولی وقتی میان سر میزنن معلومه تغییر نکرده خدانگذره از زنی که اهل زندگی نیست باغیرت ترین و دلاور ترین وعاقل ترین داداشمو گرفتار کرد....

پول جمع کن جداش و.عمرت خاک میشه.شوهرعمه منم شیشه ای بود..ترکم نکرد هرکار کردن کارتن خواب شد.با یه بچه کوچیک جداشد

تاز فقیر هم بود عمهم و شوهرش.اما تلاش کرد...الام با وسر ۹سالش زندگی میکنه ث مهد کودک راه انداخته و میخادخونه بخره.امیدت ب خدا باشه..عمه من هیچی نداشت اما الان سرحال و چاق شده و راحت

بله مادرشوهرو پدرشوهرن همینن تو خونه تو اینجوری شده هر اخلاقی داره توکردی نمیان بگن تربیت درستی نداش ...

ولی خب بد میرینن بهش و طرف منو میگیرن ولی بازم فایده نداره انگار از حرفشون حساب نمیبره