2777
2789

بهم تهمت میزنه

اینجا که کسی منو نمیشناسه بخوام دروغ بگم خدا شاهده فقط خونه محل کار حتی تاپیک هم زدم کاش مدارس مجازی نشه من رسما خونه نشین میشم اقوام سال با سال منو نمیبینند

الان بیدار شدم رفتم تو حیاط این زن میگه کی بود ساعت سه چهار صبح از خونه بیرون رفت نمیدونم داره الزایمر میگیره یا تهمت میزنه یا توهم

من و اون تنها زندگی می کنیم تو خونه

بخدا من از خدا فقط حفظ آبرومو خواستم 😔😔

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیماری روانی هست متاسفانهمنم یکی از اقوام مون توهم چیزایی رو میزد که اتفاق نیوفتاده بودنازش ناراحت ن ...

اخه ببین ۷۳ سالشه

بیشتر دلش سیاهه مثلا من تو گوشیم هستم میگه با کسی هستی

مثلا من دارم جدا میشم به دروغ به خواهرام میگه هنوز داره باهاش حرف میزنه خب من اگه میخواستم حرف بزنم چرا رفتم جدا شدم

کلا در مورد همه اعضای خانواده مرتب فکرای منفی و زبون تلخ داره ولی من چون پیشش هستم دیگه رو من تمرکز میکنه بیشتر

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

توعم میزنه چند سالشه؟

۷۳ سالشه

بیشتر دلش سیاهه

شایدم نشونه های آلزایمر باشه یا توهم

اخه ببین ۷۳ سالشه بیشتر دلش سیاهه مثلا من تو گوشیم هستم میگه با کسی هستی مثلا من دارم جدا میشم به در ...

شکاک و بدبینه و پارانویا داره واقعا بازم میگه ببرش پیش تراپیست یا روانپزشک تو این سن و سال ممکنه بدتر هم بشه