2777
2789

من حدود یک ماهه نرفتم خونه مادرم بعد دیروز میخاستم بیام خونه مادرم حاضر شدم که مادرش گفت کجا میری گفتم خونه مادرم قیافش یجوری کرد بعد گفت کی میای منم گفتم چند روز یدفع گفت چند روززززز بعد گفتم من با شوهرم صحبت کردم اونم گفت من کاری ندارم اما میخام اعصاب خوردی نشه کثافت الان میدونم شوهرمو پر میکنه من شوهرم ابزار فروشی داره رنگ گرفتم ازش برای خونه مادرم بعد میگفت کی رنگ میزنه داشت گفتم نه خودم رنگ میزنم

بهش میگفتی اگه من خونه مستقل داشتم در حد سرزدن با شوهرم میرفتیم خونه مادرم و برمیگشتیم. ولی شما هستی و نگران شوهرم نیستم.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس....فقط ک فقط چاره اش این هست چندبار پی دعوا رو به تنت بمالی....چندبار بری خونه مادرت بری بمونی دیگه مادرشوهرت هم عادت میکنه....الان نری و از شوهرت و مادرش بترسی تا آخر عمر دیگه نباید بری خونه مادرت

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

چرا جوابش دادی خوب

ادم فضول و دخالت گر فقطططط باید سربالا جواب داد

گفت کی میایی بگو نمیدونم معلوم نیست هر وقت فلانی )شوهرت(بگه

گفت کی رنگ میزنه خوب بگو داداشم چرا گفتی خودم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
توام زیادی مطیعی ..بدترین تصمیم زندگی با مادرشوهره .اصلا پسری که نداره چرا زن میگیره ننه هاشونو نمیش ...

چیکار کنم انقد اعصابم خورده ب شوهرم هیچی نگفتم ولی اگر برم پس بهش میگم

تا مدتی که تو خونه مادرشوهری باید کمی محتاط باشی

تا این روزا تموم بشه

بخوای مثل خودش جواب بدی

میشی یکی مثل خودش

وهرت هم ازت سرد میشه

فقط باسیاست برو جلو

تایپیک اقتدار دادن به همسر من بخون

سیاست داخلش گفتم

الان میدونم براش حرف میزنن

متوجه شدی چی گفتم؟؟میگم چرا باید تو خونه مادرشوهر زندگی کنی شوهرتم که میگی شاغله نمیتونه یه خونه ۵۰ متری اجاره کنه تو رو ببره؟مردی که بشه پیشش غیبت زنشو کرد نمیدونم اسمش چیه فقط مرد نیست