من حدود یک ماهه نرفتم خونه مادرم بعد دیروز میخاستم بیام خونه مادرم حاضر شدم که مادرش گفت کجا میری گفتم خونه مادرم قیافش یجوری کرد بعد گفت کی میای منم گفتم چند روز یدفع گفت چند روززززز بعد گفتم من با شوهرم صحبت کردم اونم گفت من کاری ندارم اما میخام اعصاب خوردی نشه کثافت الان میدونم شوهرمو پر میکنه من شوهرم ابزار فروشی داره رنگ گرفتم ازش برای خونه مادرم بعد میگفت کی رنگ میزنه داشت گفتم نه خودم رنگ میزنم
بهش میگفتی اگه من خونه مستقل داشتم در حد سرزدن با شوهرم میرفتیم خونه مادرم و برمیگشتیم. ولی شما هستی و نگران شوهرم نیستم.
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نترس....فقط ک فقط چاره اش این هست چندبار پی دعوا رو به تنت بمالی....چندبار بری خونه مادرت بری بمونی دیگه مادرشوهرت هم عادت میکنه....الان نری و از شوهرت و مادرش بترسی تا آخر عمر دیگه نباید بری خونه مادرت
با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤
متوجه شدی چی گفتم؟؟میگم چرا باید تو خونه مادرشوهر زندگی کنی شوهرتم که میگی شاغله نمیتونه یه خونه ۵۰ متری اجاره کنه تو رو ببره؟مردی که بشه پیشش غیبت زنشو کرد نمیدونم اسمش چیه فقط مرد نیست