2777
2789
عنوان

شوهرم یه عیب ظاهری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 73 پست
همکارم من که ما هست با برص شدید با یک آقای متخصص ازدواج کرد که همه حسرت اون آقا رو میخوردن..دوستم ب ...

خب عزیزم

دوست شما بقیه شرایطش خوب بوده که با متخصص ازدواج کرده

یا پولدار بوده یا خودشم تحصیل کرده بوده

من هیچ کدوم نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم میدونم چی میگی..ولی اگه نگاه های بقیه رو خیلی جدی بگیری باور کن ممکنه از زندگیت و شوهرت متنف ...

اونقدر از نگاه ها بیزارم که گاهی از شوهرم بدم میاد از اینکه چرا زنش شدم ولی خیلی دل مهربونی داره این که اسیرم کرده

خدا جون من دیابت ندارم بخدا،یکی دوتا اتفاق شیرین تو زندگیم رقم بزن😒😒

لیسانس مامایی داشتخب چرا دانشگاه نرفتی؟میخوندی دولتی قبول میشدی

اره اشتباه کردم

بچه بودم نفهمیدم تو بزرگسالی قراره چه بلاهایی سرم بیاد

الانم چون نون خور بابامم به زور میخواد به پسرای ارازل اوباش شوهرم بده

دوستت پس خوش شانس بوده

من بخونم دکترم بشم تا ابد هیچ کس نگاهمم نمی کنه

اونقدر از نگاه ها بیزارم که گاهی از شوهرم بدم میاد از اینکه چرا زنش شدم ولی خیلی دل مهربونی داره این ...

عزیزم اگه میخای اینچیزا اذیتت نکنه باید افکارتو کم کم تغییر بدی یکم اینطوری اذیت میشی..باور کن هیچ چیز مهمتر از حس خوبی ک ب این ادم داری نیست♡

عزیز دل هر طب سنتی نه.تک تکشونو باید تحقیق کنی از تبریزیان تا روازاده و خیر اندیش . اینکار باید تحقی ...

خیلی رفته این بیماری رو از ۷ سالگی داشته خانوادش تو کودکی تمام دکترای خوب بردن بعد ازدواجم خیبیییییلی رفتیم هم سنتی هم متخصص خوب نشد

گاهی بابت عیب شوهرم اینجا تاپیک میخونم دلم برای استاترش کباب میشه تازگی یه خانم بچه ۳ سالش درگیر شده اینجا خیلی براش ناراحت شدم

خدا جون من دیابت ندارم بخدا،یکی دوتا اتفاق شیرین تو زندگیم رقم بزن😒😒

اونقدر از نگاه ها بیزارم که گاهی از شوهرم بدم میاد از اینکه چرا زنش شدم ولی خیلی دل مهربونی داره این ...

عزیز دل اونی که گفتم یکهو‌تو‌ذهنم اومد گاهی برای یک بیماری درمانی نیست ولی میبینی با داروی یک بیماری دیگه میشه اونو درمان کرد این یکهو الان تو ذهنم اومد که تو پست قبل برات گذاشتم و اینها فقط وسیله هست مهم اینه شاید خدا گاهی دلی شکسته رو نگاهی کنه به هر طریقی براش اون خواستشو مهیا کنه و مشکلشو‌برطرف کنه فقط مرگ هست درمان نداره جوینده یابنده هست امیدتو از دست نده دلت روشن باشه انشالله حتما مشکل شوهرت برطرف خواهد شد شک به دلت راه نده و قلبتو با امید روشن نگه دار

مو داشتن مهم نیست. مهم دل پاک و نرمی قلبش هست که خدا به هرکسی نمیده. عیب ظاهری رو میشه برطرف کرد عیب درونی برطرفش سخته و گاهی ناممکن اگر فرد به اون آگاه نشه و برطرفش نکنه. اتفاقا من کسایی دیدم بدون مو خیلی چهرشون زیباتر بوده تا وقتی کامل مو داشتن بهشون میاد واقعا. ولی خوب یکدست کامل مورو میزنن. یا میتونن کلاه سرشون کنن. بله نگاه مردم اذیت میکنه ازاردهندست چون هنوز همه مردم به اون درک و آگاهی نرسیدن که باید دراین موارد نگاهشون فرق نکنه و حتی از نگاه کردن خودداری کنند .طول می‌کشه تا مردم به این آگاهی برسن . هر کسی ممکنه ایرادی داشته باشه اون مردی که ظاهرش هیچ ایرادی نداره ممکنه اخلاقش صدتا ایراد داشته باشه مهم اینه خودتون باهم دلتون خوش باشه 

نگاه ها خیلی سنگینه ولی مردا خیلی راحت میگذرن ولی امان از این زنا تا انالیز نکنن و پچ پچ نکنن نمیرن

بیخیال عزیزم خودتو اذیت نکن همسایه ما یه مرد معلول هست که جغت پاهاشو نداره دختر نوجوانش و خانمشو با موتوری که یه حالت سه تا چرخ داره  اینور و اونور میرن برا همه هم عادی شده 

اسی بنده خدا اینجا داره حرف دلشو میزنه ی عده میگن چجوری متوجه نگاها میشی بعضی آدما ب وضوح و زننده اینقدر زل میزنن ک ادم معذب میشه هرجی هم نگا نکنه ولی سنگینی نگا حس میشه مخصوصن همین زناااجوری نگات میکنن ک از رو نمیرن همین، ماها هم ک مشکلی نداریم تیپ حتی ساده س جوری زل میزنن ک حال ادم بد میشه همش خودمو نگا میکنم مگ لباسم مورد داره چیزیه ک اینجوری بیخود نگا میکنن وای به حال کسی ک مشکلی داشته باشه تنها راهش بیخیالیه اسیه دیگ نمیتونی جلوی بیشعوری ی عده بگیری