2777
2789
عنوان

شوهرم یه عیب ظاهری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 73 پست
اون بیماری که شما میگید و من حدس زدم چیه اتفاقا طب سنتی فکر کنم درمان قطعی داره امتحانش کردین؟

بله طب سنتی خیلی رفته دارو زیاد مصرف کرده نتیجه نداده

خدا جون من دیابت ندارم بخدا،یکی دوتا اتفاق شیرین تو زندگیم رقم بزن😒😒

عزیزم به تیپ همسرت متناسب با فصل کلاه اضافه کن 

پوست هم با کرمپودر کاور کن

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی میری رستوران یا تو مهمونیا دیگران خیره میشن بهش یا تو خیابون رد چشمارو میگیری اخر میرسی به شوهر ...

خب گل من چرا رد نگاه دیگران و میگیری خیلی حساسی

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........
اسی منم بیماری پوستی ژنتیکی دارم ک خطرناکه تازه نقص ماددی زادی مشکل فک هم دارم نگاه‌ها همیشه هست حتی ...

نمیخام شوهرم بفهمه من متوجه نگاها میشم

ولی از تو خیلی داغونم

اگه پیسی هستشمنم مثل شوهر شمامهمدردیم نگاه مردم واقعا عذابم میده

همکارم من  که ما هست با برص شدید با یک آقای متخصص ازدواج کرد که همه حسرت اون آقا رو میخوردن..دوستم به شدت اعتماد به نفس داشت و داره

⁦♥️⁩

خیلی وقتا متوجه میشه ولی واکنشی نداره دیگه عادت کرده

💔اها ولی برای شما نه

برام عجیبه شما باهاشون ازدواج کردین با این مشکل ایشون ؟من خودم قیافم معوملیه رو به خوشگله هیچکس سمتم نمیاد

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

به نظرم برای خودت این مشکل مهمترهاینقدر مهمه که تو خیابون فقط دنبال این کجا رو دارن نگاه میکنماگر وا ...

وقتی رد میشی دونفر به هم میزنن و زل میزنن به شوهرت یعنی من این خرم متوجه نگاه ها نشم

وقتی میری رستوران یا تو مهمونیا دیگران خیره میشن بهش یا تو خیابون رد چشمارو میگیری اخر میرسی به شوهر ...

عزیزدلم میدونم چی میگی..ولی اگه نگاه های بقیه رو خیلی جدی بگیری باور کن ممکنه از زندگیت و شوهرت متنفر شی کم کم..تو زندگیتو دوست داری سعی کن حفظش کنی.تو شوهرتو همونطوری که بوده پذیرفتی که باهاش ازدواج کردی الانم چیزی عوض نشده فقط روی نگاه های یکسری ادم بی شخصیت حساس شدی..تو خودت توی خیابون یه چیز غیر نرمال ببینی که حس تحقیر ب اون شخص نداری فقط برات یکم عجیبه شاید ...همین! هیچکس فکر بد نمیکنه عزیزدلمم..فقط نمیتونن نگاهاشونو کنترل کنن..من ب شخصه اصلا ب کسی یا چیزی زل نمیزنم تو خیابون حتی ب غیر نرمال ترین چیز ممکن..

نمیخام شوهرم بفهمه من متوجه نگاها میشمولی از تو خیلی داغونم

سخته من خودم ب عنوان مریص حق ازدواج ب خودم نمیدم ولی نبابد حرف مردم و نگاهشون برات مهم باشه اوناوفقط رهگذرن درسته تاثبر داره ولی حتی بردپیت هم باشه مردم ازش ایراد میگییرن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
بله طب سنتی خیلی رفته دارو زیاد مصرف کرده نتیجه نداده

عزیز دل هر طب سنتی نه.تک تکشونو باید تحقیق کنی از تبریزیان تا روازاده و خیر اندیش . اینکار باید تحقیق کرد حنی تو گوگل بزنید اسم بیماری رو بعد بزنی نی نی سایت کاهی تجارب درمانی میاد که اصلا جایی بیان نشده از تجارب کاربران من بحث پوستی رو هم در این بیماری الان سرچ‌زدم ندیدم  بازم تحقیق میکنم برات شما هم خودت تحقیق کن به نتیجه ای رسیدم اینجا برات پیام‌میزارم در ضمن مشهد کسی هست یک پماد خاصی داره کامل یک لایه پوست رو‌برمیداره پوست جدید جایگزین میشه بدون هیچ ردی از پوست قبلی و کاملا سالم و  برای سوختگی استفاده میشه ولی یکهو به ذهنم رسید شاید برای مشکل همسر شما هم بشه از این روش استفاده کرد این شخص هم پمادش کاملا گیاهی هست و خودش هم شفایافته امام رضا علیه السلام هست و داره از همون برای درمان بقیه استفاده میکنه