2777
2789
عنوان

چجوری وزنم رو کم کنم تجربه داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 34 پست
ورزش منظم البته باید بدونم کجات چاقه بقیه روشها هم درست نیست هم خطرناکه

در ضمن اصلا به کم خوردن ربطی نداره بعضی موادو حین ورزش باید کم کنی بستگی به تپل بودن هر نقطه از بدنت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در ضمن اصلا به کم خوردن ربطی نداره بعضی موادو حین ورزش باید کم کنی بستگی به تپل بودن هر نقطه از بدنت

سلام.من شکمم خیلی چاق خودمم ۱۰۰کیلو هستم و بیشتر شکمم هست خیلی بزرگه چیکار کنم .پلیکیستیکم بدنم مقاوم در برابر لاغر شدن غذا هم تا حالا نشده بیشتر از یه کفگیر برنج بخورم بینی و ین الله پرخور نیستم چیکار کنم اخه

سلام.من شکمم خیلی چاق خودمم ۱۰۰کیلو هستم و بیشتر شکمم هست خیلی بزرگه چیکار کنم .پلیکیستیکم بدنم مقاو ...

تو سندرم پلیکیستیک تخمدان (PCOS) داری که باعث مقاومت بدن نسبت به لاغری میشه

سلام.من شکمم خیلی چاق خودمم ۱۰۰کیلو هستم و بیشتر شکمم هست خیلی بزرگه چیکار کنم .پلیکیستیکم بدنم مقاو ...

حتما با پزشک غدد و متخصص تغذیه مشورت کن چون PCOS هورمونها رو تغییر میده و باعث میشه کاهش وزن سختتر باشه

حتما با پزشک غدد و متخصص تغذیه مشورت کن چون PCOS هورمونها رو تغییر میده و باعث میشه کاهش وزن سختتر ب ...

غذا خوردن منظم و با کیفیت: حتی اگه کم میخوری، باید مواد مغذی کافی باشه تا بدن گرسنگی و ذخیره چربی بیش از حد نکنه

غذا خوردن منظم و با کیفیت: حتی اگه کم میخوری، باید مواد مغذی کافی باشه تا بدن گرسنگی و ذخیره چربی بی ...

ورزش مناسب: ترکیبی از کاردیو سبک تمرینات مقاومتی به بالا بردن سوختوساز بدنت کمک میکنه

به کم خوردن نیست

من خودم ۱۰۸ کیلو بودم رفتم متخصص تغذیه طبق دستورش بدون کم کردن غذا و بدون ورزش و بدون دارو تو ۴ ماه ۱۶ کیلو کم کردم

اول از همه در طول روز مجازی ۱ قاشق روغن مصرف کنی

شیرینی جات مصنوعی و نوشابه رو حذف کردن

تا جایی که میتونی کاهو و خیار و هویج مصرف کن

مثلا غذای نونی و با کاهو لقمه بگیر

قبل غذا یه بشقاب سالاد بدون سس بخور

نیم ساعت قبل نهار یه قاشق سرکه سیب و با یه فنجون سرکه مخلوط کن بخور

چیکار کنمتا لاغر نشم بچه دار نمیشم

میفهمم نگران بچهدار شدن هستی. ولی با تغذیه مناسب، ورزش و مشورت با پزشک غدد و باروری، میتونی تخمکگذاریت بهتر بشه و شانس بارداری افزایش پیدا کنه. مهم اینه که قدمبهقدم و بدون استرس پیش بری.»