2777
2789

اعصابم خورده نمیدونم چیکار کنم.

یا مزو ک میزده بد بوده یا نمیدونم چی. برند فیوژن میزد ولی هربار ی سیسی کامل نمیزد.

گودی هم دارم دکتر میگه 8جلسه مزو بیا و ی جلسه فیلر بزن میخوام برند نورامیس بزنم.

راهکاری دارید؟؟

شایدم 8جلسه مزوتراپی صورت رفتم و زیر چشم 6جلسع بخاطر همین تفاوت رنگ هست

یه چیزی بگم این کارا مثل اینه داخل دیوار لوله سوراخ شده تو بدون اینکه لوله رو تعمیر کنی داری رو دیوار گچ و رنگ میزنی نتیجه چیه که دوباره به اون حالت برمیگرده

علائم روی بدن و صورت علائم داخلیه و باید اونا رو درمان کنی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارثیه مال من.

اصلا چیزی به نام ارث نداریم چون یه سری تغذیه هامون خانوادگی مثل همه طبع و مزاجمون هم مث همه

مگه اینکه فرم صورتتون اون باشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چکاپ بدم مشخص میشه؟ ممکنه از چی باشه

بله عزیزم

میتونی هم کانال مزاج تنهامسیرآرامش و شرکت کنی طبق آموزش هاش خودت یاد میگیری همه رو یا نه حوصله نداری یکی از مشاوراش وقت بگیری قشنگ تلفنی از علائم و حالاتت میگه دلیلش چیه

تا سن 20سالگی خیلی هم عینک میزدم الان نمیزنم

ان شاءالله درمان میشی عزیزم نگران نباش