2777
2789

فرض کنید همسرتون میخواد بره دانشگاه درس بخونه

همزمان شاغلم هست

براش صرفاً مدرک گرفتن مهم نیست کار توی همون رشته هم میتونه مهم باشه

حالا به نظر شما چه شغلی برای یه پسر خوبه؟

حسابداری چطور؟؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اواین رشته برق قدرت البته اگه مغزش در فرمولهای فیزیک هالیدی . ریاضی و معادلات دیفرانسیل وبالاتر بتونه جواب بده

بعد به ترتیب رشته های دیگه برق

و در اخر کامپیوتر

و حسابداری

اواین رشته برق قدرت البته اگه مغزش در فرمولهای فیزیک هالیدی . ریاضی و معادلات دیفرانسیل وبالاتر بتو ...

دومادمون مهندسی برق مخابرات خونده بود، مهندسو میفرستادن رو تیر برق...

دیگ استفا داد الان سوپر مارکت داره هم درامدش بهتره هم خودش راحتتره

خدایا بسهه دیگهههه ...

نمیدونم احتمالا چون بابام بازارایه پیشفرض ذهنم از مرد زندگی ی مرد کچل بازاریه😂😂😂

😂😂😂 دقیقا

حالا من دلم میخواد شوهرم ظاهرش جذاب نباشه از اونا که واسه زنا جذاب به حساب نیاد ولی پولدار باشه و با اخلاق خوب بخدا که خودم از صبح تا شب از ظاهرش تعریف میکنم 😂

دومادمون مهندسی برق مخابرات خونده بود، مهندسو میفرستادن رو تیر برق... دیگ استفا داد الان سوپر مارکت ...

مخابراتو نمیبرم روی تیر برق برق قدرت رو میبرن عزیز من😄.البته پول خوبی داره در ضمن شاید اول راه بوده باید کمی سختی بکشه.مرد برای سختی ساخته شده

مخابراتو نمیبرم روی تیر برق برق قدرت رو میبرن عزیز من😄.البته پول خوبی داره در ضمن شاید اول راه بوده ...

حقوقش اینجوری بالا نبود درکنارش برق کشی کار میکرد درامدش بهتر بود

خدایا بسهه دیگهههه ...