2777
2789

زنگ بزن به پسره بگو من فکر میکنم ما زوج مناسبی برای هم هستیم.

دو حالت داره: یا قاطع میگه نه و من چنین فکری نسبت به شما نمیکنم و...

یا اگه تا الان بهت فکر نکرده بهت فکر میکنه و شاید بیاد خواستگاری

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

تا حالا ندیده بودم رو پسرای همسایه هم حساب کنن تا این حد برای خواستگاری عزیزم بیخیال متاهلی نریدن واسه کسی ماهم پشیمونیم ببین همش دغدغه استرس تازه اگر پایه گردش و مهمونی عروسی باهات نباشه افسردگی هم میگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا ندیده بودم رو پسرای همسایه هم حساب کنن تا این حد برای خواستگاری عزیزم بیخیال متاهلی نریدن وا ...

دوذورمن متاهلا هیچکی پشیمون نیستن میگن بهترین تصمیممون بود

یه جور طلبکاری انگار ملت وظیفه دارن تو رو بخوان عزیزم دوست داشتن که به زور نیست نیومدن که نیومدن فدای سرت خلاق هر چه لایق ما هم همسایه هام هیچکدوم نیومدن خواستگاری من باور کن رفتن یه عروس بد گیرشون اومد من ازدواج کردم خب خیلی تغییر چهره م شد بعدش منو میدیدن میگفتن کاش تو رو میگرفتیم و فلااان منم دوست داشتم عروس همسایه هامون شم اخه محله مون شکل یک روستا بود دوست نداشتم خارج بشم از اونجا که قسمت نشد

دختر خوش اخلاق و سنگینیم هستم دیگ چی میخاد

نمی دونم من از ملاک های اون پسر خبر ندارم .حتماشما هم ملاک های ازدواج خیلی از پسرهاهستی .ولی نمیشه گفت همه ی جور هستن .ما هم تو فامیل پسرای خوبی داشتیم .ولی موقع ازدواج جاهایی رفتن خواستگاری که اصلا من هنگ کردم .از این لحاظ که هم خانواده ی دختر رو میشناختم وهم خانواده ی پسر .واصلا فکر نمیکردم ذره ای علاقه بینشون باشه .در حالیکه خانواده ی پسر میگفتن خود پسرشون انتخابش این دختر بوده

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

دور و زمونه عوض شده دیگه مثل قدیما نیست که دو نفر سر یه دختر رقابت کنن

والا ک شر دوستی با من رقابت شده

من منظورم خواستگاری و ازدواجه

با رلام ک بودم دنبال لاس و س ک س بودن

اره صدبار همچین کاری کنم🤣

رفتی مشهد،برو حرم امام رضا اول سلام ما رو به آقا برسون و بعد بگو سریعتر همسرمناسبی برات بفرسته. خودش شرایطش رو مهیا میکنه.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
والا ک شر دوستی با من رقابت شده من منظورم خواستگاری و ازدواجه با رلام ک بودم دنبال لاس و س ک س بو ...

خب همینو میگم

کی دیگه حوصله خواستگاری داره ، آخرشم بیان خواستگاریتون ، میایین تو همین سایتا و از عیب های خواستگاراتون میگین

مرد