2777
2789
عنوان

دلم از خانوادم به شدت گرفته

76 بازدید | 24 پست

جلو کار و تحصیلم گرفتن

این هیچی

حتی ب دختر بزرگشون میدون میدادن تو خواستگارا من دخالت کنه خوباشو بهم بزنه، فقط مونده ببینه با کی میخوام ردیف شم

اینم هیچی

سن بچگیمم همین دختره اینقدر زیراب دروغی میزد پیش پدرم ک بزور شوهرم داد ۲ هفته ای جدا شدم

ی عمر با دشمن زندگی کردم

تازه بچه هم نیستم ۲۴ سالمه الان

عزیزم اگر توانشو داری برو سرکار یا ی مهارت یاد بگیر جلوشون کم نیار زبون داشته باش اگه خواهرت ب کاراش ادامه داد جدی برخورد کن و نزار تو سری خور بشی

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید خودت از حقت دفاع میکردی برای من بزور شوهردادن معنا نداره مگر بچه باشی

خب بچه بودم

۱۵ سالم بود

نتونستم جلوشون بگیرم

الان ی دختر بیکار و بدون مهارتم ک موقعیتا ازدواجمم خراب کردن

خب بچه بودم۱۵ سالم بودنتونستم جلوشون بگیرمالان ی دختر بیکار و بدون مهارتم ک موقعیتا ازدواجمم خراب کر ...

خب برو دنبال موفقیت عزیزم 🩵

کم کم دنبال مهارتی برو اموزش ببینی یا ادامه درس

بهرحال راه شکوفاشدن خودتو پیدا کن هنوز جوونی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم اگر توانشو داری برو سرکار یا ی مهارت یاد بگیر جلوشون کم نیار زبون داشته باش اگه خواهرت ب کاراش ...

اصن این کاراش ینی چی

حتی الانم این همه سال تقصیرشو گردنش نمیگیره

فردا باز راه اشتباه برم بخدا میچسبه خونش دیگ صداش در نمیاد

میشناسمش

اصن این کاراش ینی چیحتی الانم این همه سال تقصیرشو گردنش نمیگیرهفردا باز راه اشتباه برم بخدا میچسبه خ ...

خب تو ک نمیتونی اونو تغییر بدی شرایط خودتو تغییر بده هنوز وقتی چیزیو شروع نکردی ب اینکه ممکنه اشتباه بری فک نکن

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

این هنوز جوونی منو میترسونهینی یکم دیگ جوون نیستم

نه عزیزم نترس اصطلاحه وگرن سن ی عدده خیلیا تو سن بالام ب موفقیت رسیدن مهم اینه اول روحتو اروم کنی و زخماتو و سوگواری برای دردات. بعد بری دنبال زندگیت

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب تو ک نمیتونی اونو تغییر بدی شرایط خودتو تغییر بده هنوز وقتی چیزیو شروع نکردی ب اینکه ممکنه اشتباه ...

منظورم ازدواج بود

اونموقع ۱۵ بودم الان ۲۴

خواهرم کل این مسیر زندگی و سالام تخریب کرد

بعد اگر فردا باز چیزی بشه اینک نمیاد بگ مجردیش من فضولیش کردم

خواهرت چطوری خواستگارو رد میکنه؟

یعنی مخ باباتو میزنه که این خواستگار بدرد نمیخوره و اینا؟

سریعتر از خواهرت عمل کن مثلا زنگ بزن عمه یا خاله یا عمو یا دایی معتمد بهشون خبر بده اونا بیان برای جلسه دوم خواستگاری تا دهن بابا و خواهرت بسته بشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب