2777
2789
عنوان

تو رودربایستی گفتم اره😕

437 بازدید | 44 پست

یکی از اقوام نزدیک گفته بیا بهم زبان یاد بده و روزی یساعت میام خونتون باهام کار کن...من تو رودربایستی قبول کردم ولی الان میبینم حوصلشو ندارم خودمم درس دارم

حرف از هزینه هم نزد فک نکنم هزینه ای بده

چیکار کنم الان؟

متاهلی ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو عزیزم برام کار مهمی پیش اومده

تایم ندارم در روز که زبان باهات کار کنم

اگرم میخوای کار کنی باهاش درمورد هزینه بهش بگو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سه چهار روز بهش یاد بده بعد بگو درسام سنگین شده دیگه نمیتونم یادت بدم شرمنده

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

والا من خودم دوست دارم اینکارو حتی رایگان ولی مادرم اجازه نمیدن🫠

اشتباه میکنی

رایگان هنر،علم و...خودتو راحت در اختیار بقیه نذار

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه مجردم

بگو خانواده م قبول نکردن ..نمیشه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خب برو چون دادی امابگوخومم درس دارم همرزمان باید بخونم بااینکه اصلا دوست نداری بری درس خودت واجب ترب ...

اخه گفتم اره اونم کلی حساب کرده رو حرفم الان بگم نه خیلی بد میشه

اولویت بندی رو از الان یاد بگیرید، ماتریس آیزنهاور رو جستجو کنید و بخونید در موردش، مربع سوم وضعیت فعلی شماست!!

میتونی بهونه کلاسهای جدیدت رو بزاری و تمومش کنی!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

هر دفعه یه بهانه ببار زنگ بزن کنسل کن بگو امروز نمیتونم

بیرون میرم درس دارم حمام میرم خسته ام بخوابم حال نمیکنم با زبان

اعظم بگو ول کن میخوای چیکار اپلیکیشن نصب کن کارت راه نیافته

اشتباه میکنی رایگان هنر،علم و...خودتو راحت در اختیار بقیه نذار

آره ولی حس میکنم یجور دیگه برمیگرده

البته نه برای هرکسی واسه کسی که از پس هزینه اش بر نمیاد🥲

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)