2777
2789
عنوان

چت های شوهرم و دیدم و مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2794 بازدید | 91 پست
وای تو رو خدا اینو نگید ،دختره انسان که هست ،تعهد انسانی که داره

داره درست کارشم بشدت بده و یه روزی سرش میاد ولی دراصل شوهرش مقصره اگه شوهره پا نمیداد که دختره مجبورش نمیکرد

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما دلیل و سند جمع کن از خیانتش و حدالامکان اصرار کن خونه و ماشینشو و یا هر چی هس ب اسمت بزنه طلاهاتم جمع کن بدون اینکه شک کنه طرفت اروم باش ک برد با توعه عجله ضرر میبینی قشنگ ازش استفاده کن

کارت اشتباه بود که گوشیشو هک کردی حالا تا اخر عمر میسوزی که چرا این کلمات رو بکار میبرد

درسته آدم میسوزه ولی چیکار کنه بشین چشاش بیننده نفهمه تو زندگیش چه خبره اونی که شما میگی تو این مورد صدق نمیکنه

بابا اون مرد باید بسوزه که با وجود دو تا بچه بزرگ همچین دهن کثیفی داره،چرا این خانوم بسوزه ،حالم بهم ...

بد برداشت نکن اون مرد باید بسوزه ولی این خانوم بیشتر میسوزه چون چتها رو دید هر لحظه از درون خودشو میخوره وقتی فک میکنه چه اتفاقی افتاد حالا اگه فقط میفهمید که دختره رفته خونش خودشو آروم میکرد که شاید هنوز اتفاقی نیفتاده یجوری قانع میشد ولی خوب طلاقم میگرفت اینجوری طلاقم بگیره سخته آروم شدنش

نمیدونم چرا مردای این زمونه اینقدر پر رو و هولن ......واقعا

اون مرد با درخت ک رابطه نداره

همیشه یه هرزه ی ولگرد هست ک این مردای مریض جولون بدن

پس از هر دو تا خوکای کثیف بگو نه یکی

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
خبر داشته باشه بهتره یا احمق و ساده به زندگیش ادامه بده .شما دیگه کی هستی !

شما کی هستی که نفهمیده داری یچیزی بلغور میکنه مواظبش باید میبود تا میفهمید نه از راه هک که تمام کلمه به کلمه حرفای احساسی با اون زنو بفهمه و روانش تا ابد داغون بشه

ینی میگه مرده الکی این حرفارو زده؟ دختره مگه دوست دخترش نیست؟

منظورم اینه شاید چت بوده فقط

بلخره فرق داره تا اینکه برنامه داشتن یا نه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

کارت اشتباه بود که گوشیشو هک کردی حالا تا اخر عمر میسوزی که چرا این کلمات رو بکار میبرد

چیزی ک شما میگین

واسه کسیه ک هیییچ پشت و پناه و هیچ کسیو نداره حتی خانواده

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

ببخشید اینو میگم اما واقعیته چون خودم تجربش کردم شوهرتون اون خانومو هیچوقت ول نمیکنه و شما هم اگه کنارش زندگی کنید تا ابد نمیتونین باهاش خوشبخت باشین چون این چیزایی که دیدین و افکار منفی که راجع به روابطتون همیشه تو ذهنتون هست نمیذاره آرامش داشته باشین.بچه هاتونم بزرگه حضانتش با شماست کوچیکه تا ۹سال با باباش اگه هردوشون دختر باشن.اما بازم با وکیل حرف بزنید و سعی کنید اگه چت یا مدرک دیگه ای دیدین و پیدا کردین برا خودتون نیگهشون دارین بدردتون میخوره

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
چیزی ک شما میگین واسه کسیه ک هیییچ پشت و پناه و هیچ کسیو نداره حتی خانواده

نه منظورم این نبود کلا چشماشو ببنده منظورم این بود از یه راه دیگه مچشو میگرفت از این لحظه با این چتایی که دید دیگه آدم سابق نمیشه