2777
2789
عنوان

چت های شوهرم و دیدم و مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 91 پست

اگع شرایطش داری یه لحظه هم نمون که نابود میشی

یه چیزی بهت بگم حتما شوهرت بعد ابنکه فهمید میدونی میاد میوفته به التماس کردن اصلا اصلا گولشو نخور

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید فقط حرف زدن

تند نرو

زندگی دو تا بچه بازیچه نیست

باهاش صحبت کن شاید مشکلی داره از لحاظ روحی که این غلط رو کرده

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

چقدر آدم میتونه ح.روم زاده و پست باشه که به دختره حتی نمیگه میام میگیرمت میگه شوهر کن راهم باز بشه و اون زنیکه لجن که از شوهرت ح.روم زاده ترررررر....وای اعصابم خراب شد

چرا سریع به طلاق فکر میکنید

مشکل رو حل کن

دو تا دختر میدونی یعنی چی اونم تو این سن و سال

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

حتما حتما برو پیش وکیل برای مشورت

چهارصد پونصد تومن میگیره قشنگ راهنماییت میکنه

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
دختره به ایشون تعهد نداره شوهرشه که داره

وای تو رو خدا اینو نگید ،دختره انسان که هست ،تعهد انسانی که داره

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
کارت اشتباه بود که گوشیشو هک کردی حالا تا اخر عمر میسوزی که چرا این کلمات رو بکار میبرد

بابا اون مرد باید بسوزه که با وجود دو تا بچه بزرگ همچین دهن کثیفی داره،چرا این خانوم بسوزه ،حالم بهم خورد اگه با این مردک تا آخر عمر زندگی کنه که دور از جون مریض میشه