2777
2789
عنوان

چت های شوهرم و دیدم و مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 89 پست

اسی جان

شاید در حد چت بوده

کنترل کن خودت رو اول بفهم در چه حدی بوده رابطشون

مثلا دیدی طرف تو چت میگه بدوووو بیا میشم تنهام بدو بیا بغلم

شاید رابطشون چته فقط ن حضوری

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منظورم این نبود کلا چشماشو ببنده منظورم این بود از یه راه دیگه مچشو میگرفت از این لحظه با این چتا ...

حقیقت خیلی تلخه ولی الان دیگه حداقلش اینه مطمن شده و ازش بیزاره میتونه راحت و بدوندودلی تصمیم بگیره

آخه فکر کن ما خودمون زنیم پس غرور و شخصیت کجای این زندگیه؟؟؟؟برم با مرد زن داری که فقططططط بخاطر هوس ...

من همینو به یه زن که مثلا معلمم هست و با یه مرد متاهل رابطه داره گفتم اونم گفت تقصیر زن نیست تقصیر مرده چون این زن بهش پا نده میره دنبال یه زن دیگه

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
نه منظورم این نبود کلا چشماشو ببنده منظورم این بود از یه راه دیگه مچشو میگرفت از این لحظه با این چتا ...

موافقم با حرفات

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

خبر داشته باشه بهتره یا احمق و ساده به زندگیش ادامه بده .شما دیگه کی هستی !

وقتی نتونه طلاق بگیره حالا بخاطر شرایط اای سخت

خبردار شدنش چه مشکلی رو حل میکنه جز سوختن ونتونستن ساختن؟؟؟ اگه این حماقته باید بگم دوست قشنگم من بااینکه مطمئنم شوهرم یه خیانتکاره ب اجبااارموندم ولی نخاستم ببینم چون ادم میمونه زیر آور له میشه حتی دیگه به بچهای طفل معصومشم نمیتونه رسیدگی کنه کلا یه لبخند تلخ هم نمیتونه ب صورت بچه های بیگناهش بزنه من یه احمق و ساده و داغووونم ن پولی دارم نه کس وکاری شوهرمم میدونه چقدر ازش متنفرم و اونم عذاب میکشه این عذاب برام قشنگه خود گول زدن نیستااا گاهی آدم محبوره بخدا

من همینو به یه زن که مثلا معلمم هست و با یه مرد متاهل رابطه داره گفتم اونم گفت تقصیر زن نیست تقصیر م ...

اینارو گزارش بدید به اداره محل خدمتشون، چجور معلمی ان اینا اخه میخوان بچه های مردمو تربیت کنن خودشون ذره ای تعهد ندارن و هرز میپرن

نه باید از یه راه دیگه مچشو میگرفت اینجوری که هکش کرد نابود میشه تا ابد

خب مثلا من که هک نکردم و گوشیش باز موند بازم یه عالمه پیام احساسی دیدم چه فرقی داره اگه از راه دیگه هم پیگیری میکرد بازم همه کلماتشونو کامل میدید هرچند اگه بخواد باهاش زندگی کنه دیدن اون چیزا همیشه عذابش میدن

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

من اینو بگم برم

یه سری یه روانشناس راجع به خیانت صحبت میکرد

میگفت به این راحتی نیست که تا فهمیدی طرف خیانت میکنه طلاق رو در پیش بگیری وقتی بچه داری و وقتی بچه هات دخترن.

الان تو حتی نباید بزاری بفهمن باباشون چه کرده چه برسه به اینکه به طلاق فکر کنی

من نمیگم بسوزی و بسازی اما دنبال حل مشکل باش و بعد از حل موقت هم دیگه پیگیر نباش ببینی باز رفته یا نه

بچه های دختر که از قضیه ایی مثل این موضوع طلاق پدر و مادر رو تجربه کنن صدرصد مطمئن باش اینده شون دگرگون میشه

پس حواستو جمع کن فقط خودتو نبین

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

خب مثلا من که هک نکردم و گوشیش باز موند بازم یه عالمه پیام احساسی دیدم چه فرقی داره اگه از راه دیگه ...

حالا شما دیگه اتفاقی دیدین تجسس نکردین ولی خدا میدونه از هر صدتا زن اگه بره گوشی شوهرشو هک کنه چه پیامها که نمیبینه حالا چه خیانت چه چیزای دیگه

وقتی نتونه طلاق بگیره حالا بخاطر شرایط اای سخت خبردار شدنش چه مشکلی رو حل میکنه جز سوختن ونتونستن سا ...

نظر من این هست که حتی اگر نتونی جدا بشی .بهتره که بدونی در زندگیت چی میگذره .بیشتر حواست هست حتی اگر نتونی جدا بشی .