2777
2789
عنوان

با دوس پسرم سر ازدواج دعوا کردم بدجور😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 158 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو این سن ازدواج نمیخوام بعدا میخوام

خب نمیشه خانم محترم

اون پسر الآن آمادگی ازدواج رو داره و قطعا تا الآن خیلی وقته منتظر مونده.

شرایطش رو داره، دوستش داری، دوستت داره اما نمیخوای ازدواج کنی باهاش و دنبال عشق و حالتی. اون برای آینده و الآنش برنامه داره. میخواد زندگی بسازه.

به درد هم نمیخورید

من بش میگم برو با یکی دیگه ازدواج کن باحالی که قلب خودمم میشکنه ولی خودش میگه مگه من علاف تویم اومدی ...

مشاور برو .

اصلا الان عقد کنید بعد بگو تا چند سال عقد بمونیم مثلا سه چهار سال اینجوری سنتم میره بالاتر دیگه بعد تو همون سن ک نیخوای ازدواج کن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بابا چرا گیر دادید به استارتر...ادم مگه زرتی با یکی ازدواج میکنه ..حق داره میخواد زمان بگذره بشناستش ...

به نظر میاد استارتر شناخته که میگه دوسش دارم نمیخوام از دستش بدم...پسره هم حق داره میگه من تا الان برای تو این همه وقت گذاشتم یه دفعه از یکیدیگه خوشت میاد منو ول میکنی با یه قلب شکسته....

یماهه

وا چرا پس انقد وابسته

کات کن خب راحت

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

قصدم الان ازدواج نیس دوس دارم دانشگاهمو تموم کنم با دوستام برم مسافرت عشقو حالمو بکنم تجربه هام تموم ...

پس باهاش کات کن

اینا بهانس همون نامزدی و عقد و عروسی خودش ۳،۴سال زمان میبره بزار پسره بره دنبال زندگیش

رابطهای که کشکی شروع میشه و از اول هدف مشخص نیست آخرش همینه.بعد کلی عشق و عاشقی تازه میبینن هدفها فر ...

من همون قرار اول بش گفتم قصدم الان ازدواج نیس گف باشه منتظرت میمونم

الان زده زیر همه چی

یماهه

خب اون پسر اصلا نرمال نیست

آخه کی تو یک ماه تصمیم میگیره

ازدواج کنه شایدم داره خامت میکنه

تا مثل خیلیا که تو همین سایت

هستن باهات رابطه..... ولش کن بره

بلاک کرده که بری سمتش دوروز محلش ندی یکی دیگه رو پیدامیکنه

❤S❤زندگیم و دوست دارم چون توزندگیمی❤ s❤