2777
2789
عنوان

از دست این خواهرشوهر چیکار کنم

400 بازدید | 28 پست

همیشه ی خودکار قرمز دسته ازم ایراد میگیره میره برا مادرش غیبتم رو میکنه و مادره هم ب شوهرم میگه فلان رفتار خودتو زنت اشتباهه.. درصورتی ک از نظر اونا اشتباهه.. مثلا ی نمونش ما وقتی جایی میریم همسرم اول ب من تعارف میکنه وارد شم خودش پشت سرم میاد اما اونا میگن اول مرد باید وارد شه یا ایرادای این شکلی ک اصلا ب اونا ارتباط نداره

ارتباط منو با همه ی اعضای خانواده خراب کرده از بس غیبتم رو کرده ، حتی ب بچه هاش یاد داده محلم ندن

منم دیدم اینطوره ب شوهرم گفتم این خواهرت این کارا رو میکنه و... گفتم تو هم یکم سر سنگین شو متوجه شه

چون ارتباطشونو با شوهرم قوی میکردن ب من بی محلی ، شوهرمم اصلا حالیش نبود

حالا خواهره طبق معمول رفته گلایه کرده ب مادره ک داداشم چرا سرسنگینه ، حالا شوهر منم بدون من میره دیدن خانوادش ک محبت کنه من نبینم

باردارم هستم ، دوماهمه تازه ، هروقت حرص میخورم از دست خواهره دلم درد میگیره، میترسم چیزی بشه خدای ناکرده.. دوتا سقط داشتم و بچه ندارم..با کلی زحمت و ترس باردار شدم ک بمونه این بار

چیکار کنم بیخیال شم این مدته رو حداقل ب بچم و خودم آسیب نزنه این عقده ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنید خواهر شوهرتون یه گوسفنده که بع بع میکنه نادیده بگیرید شما دیگه مادرین دغدغههاتون هر روز بزر ...

دقیقا این فکرو میکردم اما رابطم با بقیه رو خراب کرده

شوهرش سلام میدم با چشماش فحشم میده با اخم جواب میده

سلام عزیزم خدا کمکت کنه به نظر من که فقط خودتو سرگرم کن بی خیال شو این مردا هر چقدرم خانوادشون بد باشن زیر بار بد خانواده نمیرن اصلا خودتو بد نکن منم دقیقا شرایط تو رو دارم فقط باردار نیستم

و متاسفانه نزدیکم هستن یعنی صداشو میشنوم حالم بد میشه و حتی همسرم براش مهم میست میگه بی خیال باش تو خیلی حساسی نمیگه چی به سرت آوردن

عزیزم فقط فکر خودت باش کتاب بخون فیلم ببین قران بخون برای بچت هم خوبه برات دعا میکنم 💓

دقیقا این فکرو میکردم اما رابطم با بقیه رو خراب کرده شوهرش سلام میدم با چشماش فحشم میده با اخم جواب ...

خانواده شوهر رو فعلا کلا نادیده بگیر چون وظایف مهمتری داری

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

عزیزم من تجربه داشتم که اگر میخوای همسرت با خانواده خودش بد باشه درست ترین راه اینه که مظلوم نمایی کنی

مثلاً وقتی داری میری یه کادو بخری

یا وقتی بیرونی بگی بیا واسه خواهرت یا مادرت کادو بخریم خوشحال بشن

یا مثلاً یهو بگی به نظرم خواهرت با مادرت فان چیزو داشته باشم خیلی خوشحال میشن

یا پشت سرشون خوبی بگی

بعد که رفتید اونجا هرکاری کرد بعد اومدید از در خانه بیرون شروع کنی آروم آروم اشک بریزی تو ماشین و بگی

من مادرتو مثل ماااادرم دوست دارم

داشتم نباید بگید باید بگی دارم

من خواهرتو مثل خواهرم دوست دارم

اما نمیدونم اونا چرا منو به چشم غریبه نگاه میکنن و دوست دارن همش بین من و تو اختلاف باشه

بعد بگو حداقل منو دوست ندارن فکر میکنم من غریبم به بچه خودشون رحم ندارن زندگی مارو همش میخوان جهنم کنن

اینو بگو شوهرت خودش لونجنان از خجالتشون در میاد که تماشایی

بعد هم بگو اصلا یه آدم غریبه بچه خودشون هم نه

عروسشون هم نه

من چه بدی کردم بهشون

چمن یه زن باردارم اقلا به نوع خودشون رحم کنن

چیه اعصاب یه زن باردار رحم کنن

خودشون زن هستن میدونم تو بارداری یه زن چقدر شکننده میشه

عزیزم من تجربه داشتم که اگر میخوای همسرت با خانواده خودش بد باشه درست ترین راه اینه که مظلوم نمایی ک ...

چقد سخته از کسی ک بدت میاد مجبور شی بگی دوسش داری

اخه خانوادش جلو پسرشون این کارو نمیکنن وقتی جایی تنهام بی محلم میکنن نمیتونم ثابت کنم مردها هم خنگن نمیفهمن حتی با چشم ببینن

دقیقا این فکرو میکردم اما رابطم با بقیه رو خراب کرده شوهرش سلام میدم با چشماش فحشم میده با اخم جواب ...

چرا جلوی خودشون رو در رو.چیزی بهش نمیگی؟

تو هم مثل من اوور تینکر هستی.

اگه فکر میکنی نمیتونی بیخیال بشی همونجا ،جلو خواهره بگو که فرموده بودین من فلان کار رو انجام دادم.درسته؟ بگو با توجه به فرهنگ شما این رفتارا غلطه.شما هم از نظر من توی رفتارات ایراد زیاد وجود داره مثلا همینکه خودت رو بی نقص میدونی و به بقیه جسارت میکنی و ایراد میگیری.ولی من همیشه به خودم میگم دیگران به من چه،برای همین آسوده خاطرم،شما هم اینو امتحان کن و تمرکزت رو بذار روی خودت و زندگیت ،مطمن باش زندگیت با ارامش بیشتری پیش خواهد رفت!

من هر موقع کسی ازارم میده همونجا جوابشو همینطور قاطع ولی بدون توهین میدم.بعدش دیگه ذهنم به ارامش میرسه که حرفمو زدم و دیگه خود خوری نمیکنم

چقد سخته از کسی ک بدت میاد مجبور شی بگی دوسش داریاخه خانوادش جلو پسرشون این کارو نمیکنن وقتی جایی تن ...

عزیزم تو هم کم محلی کن و برات مهم نباشه همسرت فقط مهم باشه اونا هم یه سلام علیک تمام شد رفت .. وقتی همسرت نیست کتاب بخون .. کتاب همیشه همرات باشه