2777
2789

مغزم به طرز بی رحمانه ای درگیر رقابت مقایسه خودسرزنشی خودتحقیری و حس ناکافی دادن به خودمه هی خودمو به دختر عمم مقایسه میکنم هی حس بد میدم به خودم دیگه دارم دیوونه میشم

همش به چیزای منفی زندگیم فکر میکنم در عذابم

مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کتاب بخون ذهنیتت تغییر میکنه

چه کتابی

مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷

شما احتمالا والد سخت گیر داشتی.
یک کتابی هست می گم اینو مطالعه کن و در اولین فرصتی که شرایطش بود برو مشاوره.

کتاب شفقت به خود .. نویسنده کریستین نف مترجم دکتر علی اکبر فروغی - دکتر مجاهد همتیان - دکتر محسن محمدپور

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

بگو اون یه کاری کرده من دوست نداشتم اون ریسک کنم حالا در آینده بهترش میاد جلوم

وضع مالی اونا عالیه ما افتضاح برای همین همش حسرت

شما احتمالا والد سخت گیر داشتی.یک کتابی هست می گم اینو مطالعه کن و در اولین فرصتی که شرایطش بود برو ...

دقیقااا همینطوره من پدرم آدم ضعیفه درگیر اختلالات روان بوده حمایتی نداشته وضع مالیش خیلییی بده

حالا من و دختر عمم هم رشته ای هستیم اون پدرش روز به روز یه ملک جدید میخره حامی و پولدار این باعث شده من حس بد بگیرم همش حسرت بخورم از خودم متنفرم

وضع مالی اونا عالیه ما افتضاح برای همین همش حسرت

خوب ریسکای بوده که نپذیرفتین سرمایه گذاری هایی که نکردی کارایی که نپذیرفتین بعدا خوب ترش بیاد باید منتظر بمونید تا دوباره بیاد شما بگیرید من می گم شانس بهت رو می کنه اون تویی که انتخابش می کنی یا نه بعدا باز به تو رو می کنه تو باید انتخابش کنی

خوب ریسکای بوده که نپذیرفتین سرمایه گذاری هایی که نکردی کارایی که نپذیرفتین بعدا خوب ترش بیاد باید م ...

امیدوارم بشه

دقیقااا همینطوره من پدرم آدم ضعیفه درگیر اختلالات روان بوده حمایتی نداشته وضع مالیش خیلییی بده حالا ...

ld
می فهمم که در ظاهر مشکلت به دختر عمه مربوطه.

ولی در واقعیت این مشکل در درون خودت و به خاطر نوع ارتباطت با والدینت هست.

از اینجا به بعد تمرکز کن روی خودت. سعی کن به خودت کمک کنی. ارتباط با دختر عمه رو هم کم کن که هی تحریک کننده ی سرزنش گر درونیت نشه.

ldمی فهمم که در ظاهر مشکلت به دختر عمه مربوطه. ولی در واقعیت این مشکل در درون خودت و به خاطر نوع ارت ...

دقیقا درسته

والدینم خیلی بهم سخت گرفتن مخصوصا پدرم افکار اشتباهی داشت حالا من همون افکار رو دارم ....

دقیقا درسته والدینم خیلی بهم سخت گرفتن مخصوصا پدرم افکار اشتباهی داشت حالا من همون افکار رو دارم ... ...

این یه الگوی تکرار شونده هست. شما تنها نیستی. این شناخته شده است. کتابی که گفتم رو مطالعه کن حتما.

اینکه در کودکی دچار شکستگی دست یا پا بشیم تقصیر خودمون نیست.

ولی اینکه در بزرگسالی نریم دنبال درمان خودمون تقصیر خودمون هست.