2777
2789
عنوان

مریم مومن اونجا که میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 38 پست
من ۲۷ سالگی ازدواج کردم تا این سن کلی خواستگار داشتم ک دیگران پافشاری میکردن اوکی بدم ولی مقاومت میک ...

قسمت چیز عجیبیه گاهی واقعا دهن آدمو قفل میکنه باید دید چه درسی تو زندگی لازم داشتین که بهتون بده من که فهمیدم خدا میخواد صبر کردن یادم بده

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
پس دعا زدن برات

اونکه محرز شد برام ولی سوالی ک هست اینکه یعنی فقط دعا باعث تغییر همسرم شد خودش عقل نداره بگه زن باردار رو نباید حرص بدم ؟! یا خودشم از اول مشکل داشت و کم کم رو کرد !

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا تازه ازدواج کرده اینجوری نگید

انشالله که خوشبخت بشه..ولی منظورم اینه استارتر حسرت نخوره.تمام ازدواجهای عاشقانه اولش خیلی زیبا ومراز شور وهیجان عاشقیه....بعد از مدتی منطق جای احساسات رو میگیره..حالا اگر ازدواج علاوه برعاشقانه عاقلانه هم بوده آرامش توی زندگی بوجود میاد..ولی اگر خدایی نکرده ازدواج عاقلانه نبوده بعداز فروکش شدن شورعاشقی تازه اختلافات وعدم تفاهم ها خودش رو نشون میده

پارسا پسرمامان😍
قسمت چیز عجیبیه گاهی واقعا دهن آدمو قفل میکنه باید دید چه درسی تو زندگی لازم داشتین که بهتون بده من ...

خدا واقعا هوامو داره حمایتم میکنه ، طرف خیلی اذیت میکنه بی عقلی میکنه ولی دودش تو چشم خودش میره و با اعتقاد بیشتر ب حرف من میرسه ، بعضی وقتا انقدر خدا با منه ک حس میکنم خیلیم قبولم داره درکم میکنه 🤷♀️

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا واقعا هوامو داره حمایتم میکنه ، طرف خیلی اذیت میکنه بی عقلی میکنه ولی دودش تو چشم خودش میره و با ...

خدا همیشه هوا بندههاشو داره وگرنه سعی نمیکرد رشدشون بده ان شاالله که خوشبخت و خوش آینده باشین.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

تو بازیگرا محدود افردای پیدا میشه که زندگی موفقی داشتن و فقط یه بار ازدواج کردن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳