"دست راستم به سر تمام عاشقان جهان" پر از حسرت شدم چرا منیکه چهرم از اونم بهتر بود دختر بدی نبودم موقعیتمم خوب بود باید ازدواج سنتی بدون ذره ای اشتیاق میکردم !
قطعا تقصیر و کوتاهی از خودمه.. اوایل تا یکسال و نیم ک همسرم اون روشو، رو نکرده بود حس رضایت و عشق رو تا حدودی تجربه کردم ولی بعدش همونم از دماغم درآورد 💔
اونکه محرز شد برام ولی سوالی ک هست اینکه یعنی فقط دعا باعث تغییر همسرم شد خودش عقل نداره بگه زن باردار رو نباید حرص بدم ؟! یا خودشم از اول مشکل داشت و کم کم رو کرد !
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله که خوشبخت بشه..ولی منظورم اینه استارتر حسرت نخوره.تمام ازدواجهای عاشقانه اولش خیلی زیبا ومراز شور وهیجان عاشقیه....بعد از مدتی منطق جای احساسات رو میگیره..حالا اگر ازدواج علاوه برعاشقانه عاقلانه هم بوده آرامش توی زندگی بوجود میاد..ولی اگر خدایی نکرده ازدواج عاقلانه نبوده بعداز فروکش شدن شورعاشقی تازه اختلافات وعدم تفاهم ها خودش رو نشون میده
قسمت چیز عجیبیه گاهی واقعا دهن آدمو قفل میکنه باید دید چه درسی تو زندگی لازم داشتین که بهتون بده من ...
خدا واقعا هوامو داره حمایتم میکنه ، طرف خیلی اذیت میکنه بی عقلی میکنه ولی دودش تو چشم خودش میره و با اعتقاد بیشتر ب حرف من میرسه ، بعضی وقتا انقدر خدا با منه ک حس میکنم خیلیم قبولم داره درکم میکنه 🤷♀️