2777
2789

ساییدن کله قند؛ به نیت بارش شیرینی و شادی بر زندگی مشترک

حکمت ساییدن کله قند روی سرعروس و داماد به نیت بارش شیرینی و شادکامی به زندگی مشترک است و اینکه کله قندها باید یک اندازه و یک شکل باشند به این دلیل است که عروس و داماد هردو به یک اندازه و هم شونه هم وظیفه شیرین کردن زندگی و شادکامی یکدیگر را به عهده دارند.

حالا چرا حتما باید این کار توسط خانم ها انجام بشه؟؟؟

تاحالا به این موضوع فکر کردید که چرا آقایون سر سفره عقد قند نمی سایند؟؟

همانطور که میدانیم مراسم عقد سنتی ایرانی وریشه در آیین زرتشتی(دین ایرانیان باستان) دارد،زرتشتیان معتقد بودند که هنگام اجرای مراسم پیوند عقد بین عروس و داماد،سه الهه بزرگ کائنات حضور دارند. سپندارمذ (الهه مادرزمین)، آناهیتا(الهه آب ونعمت) و میترا(الهه عشق،مهرودوستی)، به همین علت از میان جمع سه بانوی جوان را به نیابت از این سه الهه،بالای سر عروس و داماد قرار می دهیم تا با ساییدن قند، شیرینی رو به زندگی زوج های جوان هدیه دهند، سپس یکی جام عسل، یکی حلقه داماد و دیگری حلقه عروس را تقدیم می کنند.

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

چه قشنگگگ 😍😍😍😍

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی مراسم ازدواج یکی از نزدیکان که داماد اروپایی و عروس خانم ایرانی بودن این سنت اجرا کردیم و به کلیه مهمان ها در موردش توضیح دادیم و با اضافه کردن این موضوع که اون سه تا الهه هم از ارتعاش این خوشبختی بی نصیب نمی مونن

چقدر لذت بردن براشون جالب بود و چقدر دوست داشتن و همشون اومدن انجام دادن

ولی توی خانواده و فامیلای ما دیدم میگن جاری ،خواهرشوهر ،خواهرزن و مادرشوهر قند بسابن که با حرفاشون زخم زبان نزنن به زندگی دوتا جوون و معمولا هم کسایی که توی خانواده دعوا میندازن همین ها هستن اینا رو هم مسئول شیرین قند سابیدن میکنن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪